Noile randari de iPhone 13 au un scanner de amprenta in ecran

/, IOS, iPhone/Noile randari de iPhone 13 au un scanner de amprenta in ecran

LetsGoDigital si Technizoconcept au dat publicitatii o noua randare a felului in care ar putea arata generatia viitoare de iPhone si se pare ca un scanner de amprenta integrat in display reprezinta o posibilitate din ce in ce mai credibila.

Desigur, aceste randari conceptuale au la baza zvonurile care circula in presa de specialitate si nu informatii venite din partea lui Apple, asa ca trebuie privite cu o oarecare doza de scepticism. Chiar si in asemenea conditii, ideea ca Apple sa readuca tehnologia Touch ID pe iPhone pare una foarte seducatoare.

Este foarte interesant de vazut in ce directie va evolua demersul tehnologic al companiei nord-americane. Pentru 2021, Apple ar urma sa dezvolte un nou tip de ecran iPhone, iar acest lucru ar insemna ca este relativ usor sa integreze un scanner, cel mai posibil unul fabricat de Qualcomm.

Displayurile noilor telefoane, cel putin pentru gama Pro, se asteapta a fi capabile de rate de refresh dinamice de pana la 120 Hz. Continutul video si jocurile ar urma sa beneficieze de cel mai ridicat refresh, in timp ce continutul static ar fi afisat la valorile standard pentru a minimiza consumul de energie. La fel, se preconizeaza ca Apple va trece la displayuri cu tehnologie LTPO pentru iPhone Pro, care ar putea avea functia Always-On dar cu un consum energetic aproape insesizabil.

Cele mai recente zvonuri mentioneaza si ca viitorul iPhone Pro Max care se va lansa anul acesta ar putea elimina complet portul Lightning, urmand ca incarcarea sa se faca doar prin accesoriile MagSafe iar transferul de date prin WiFi de generatie 6E. O asemenea miscare denota si faptul ca Apple isi pune cea mai mare incredere in viitorul comunicatiilor wireless, desi in trecut, alti fabricanti care au incercat sa aduca pe piata telefoane “fara gauri” nu s-au bucurat de succes.