Note 10+ 5G are doar incarcator de 25W in cutie

/, Blog, Samsung/Note 10+ 5G are doar incarcator de 25W in cutie

Avem vesti nu tocmai imbucuratoare pentru cei care intentioneaza sa cumpere un Galaxy Note 10+ 5G, iar ele se refera la incarcatorul care va fi inclus in pachet. Acest phablet tocmai ce a trecut prin procesul de certificare 3C, iar documentele puse la dispozitia presei indica faptul ca el va fi livrat cu incarcatorul rapid standard. Este vorba despre cel de 25W, care nu le permite utilizatorilor sa beneficieze la maximum de capacitatile de reincarcare a acumulatorului.

Stim deja ca Note 10+ 5G suporta incercare rapida la puterea de 45W, dar pentru a beneficia de ea, posesorii unui asemenea telefon vor trebui sa mai cheltuie inca niste bani, pentru a achizitiona un nou incarcator. Aceasta stare de lucruri ii pune pe Samsung intr-o lumina proasta, in special in fata concurentei acerbe din zona bazata pe Android.

O sumedenie de alti producatori ofera din start incarcatoarele necesare exploatarii la maxim a bateriilor telefoanelor lor. Huawei, de exemplu, le da posibilitatea clientilor sa incarce nu mai putin de 70% din capacitatea bateriei anumitor telefoane din gama de varf in doar 30 de minute, fara sa fie nevoie de alte cabluri ori adaptoare, totul fiind deja inclus in pachetul in care a fost livrat terminalul.

Avand un pret estimat al modelului de baza in jurul sumei de 1000€, Note 10+ 5G nu este nici pe departe un telefon ieftin. Incarcatorul de 45W ar putea costa insa inca 50€, asadar, nu e deloc deplasat ca asteptarile clientilor sa fie pe masura pretului. Se pare ca Samsung au gasit de cuviinta sa gaseasca o metoda de a mai “mulge” niste bani din partea celor care vor sa isi poata folosi la maxim noul phablet.

Nu este insa exclusa insa nici posibilitatea ca producatorul koreean sa ofere totusi niste combinatii de accesorii Samsung la preturi mai accesibile, pentru a-i multumi, macar intr-o oarecare masura pe clienti.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.