Note 10 5G in trei versiuni de stocare

/, Blog, Samsung/Note 10 5G in trei versiuni de stocare

Versiunea 5G a noului phablet Samsung, Galaxy Note 10 5G ar putea fi diponibila in trei nivele de stocare, potrivit tipsterului IceUniverse. Note 10 5G ar veni in versiunea de baza cu 256GB de memorie on-board, completata de optiuni cu 512GB si 1TB.

Suntem curiosi ce pret va avea Note 10 echipat cu modem 5G. Primele zvonuri legate de noile phableturi indica un pret de aproximativ 1000 de euro pentru Note 10 cu 256GB, dar cu conectivitate 4G/LTE, asa ca am putea crede ca versiunea 5G va fi vanduta cu pana la 200 euro mai scump. Desi initial se considerase ca Samsung va pune modemuri 5G atat pe Note 10 cat si pe Note 10+, se pare ca doar modelul superior va primi asa o echipare, alaturi de 12 GB de memorie RAM.

Note 10 5G ar urma asadar sa aiba un ecran Samsung de 6.7″ de tip Super AMOLED cu marginile curbate si acoperind aproape in intregime fata telefonului, cu o perforatie in partea central-superioara pentru singura camera de selfie. Nu se stie inca sigur daca producatorul koreean va opta pentru trei sau patru camere pentru modulul principal, dar se pare ca e certa prezenta senzorului Time of Flight pentru determinarea mai precisa adancimii si pentru efectul bokeh.

Desi se sperase ca Note 10 5G va avea un acumulator de 4500 mAh, se pare ca ratiuni de spatiu i-au facut pe koreeni sa reduca dimensiunea bateriei, pana la 4170 mAh. Aceasta baterie suporta incarcare rapida de 45W, desi in cutia telefonului utilizatorii vor gasi doar chargerul de 25W. Unul mai puternic ar urma sa fie disponibil separat odata cu lansarea phabletului. De asemenea, terminalele Note 10 suporta incarcare wireless de 20W.

Noile phableturi Samsung vor fi introduse pe 7 august, atunci cand credem ca va fi prezentata si versiunea 5G a acestui terminal, urmand ca ele sa fie disponibile cel mai probabil prin intermediul providerilor de telefonie care au apucat sa implementeze deja noul standard de comunicatii mobile.