Note 10 ar putea avea apertura triplu-variabila

/, Blog, Samsung/Note 10 ar putea avea apertura triplu-variabila

Samsung a introdus camere cu apertura variabila odata cu Galaxy S9, dar se pare ca sunt pe cale sa faca niste pasi importanti in perfectionarea acestei tehnologii. Potrivit lui IceUniverse, Samsung ar putea introduce apertura triplu-variabila pentru Note 10.

Potrivit acestei surse, Samsung ar urma sa foloseasca trei aperturi pentru una din camerele principale ale urmatorului lor phablet. Valorile sunt F1.5, F1.8 si F2.4, cu prima din ele fiind elementul de noutate fata de cele mai avansate camere disponibile in acest moment.

Deschiderea de F/1.5 a diafragmei permite trecerea unei cantitati de lumina seminificativ mai mari, iar acest lucru contribuie decisiv la imbunatatirea calitatii fotografiilor facute in conditii de luminozitate scazuta. In acelasi timp, aceasta apertura va permite efectuarea de fotografii cu o adancime de camp mult mai mica, extinzand astfel functionalitatea lui Note 10.

Apertura F/2.4 produce imagini foarte bine definite in lumina buna, in timp ce valoarea F/1.8 care se afla in mijlocul gamei de deschideri a diafragmei camerei de Note 10 ar ajuta si mai mult la versatilitatea acestui terminal.

IceUniverse nu precizeaza daca aceasta camera cu tripla apertura va fi doar apanajul modelului Note 10 Pro, ori daca si versiunea de baza va beneficia de aceasta noua tehnologie. La fel, din punctul de vedere al software-ului, inca nu avem detalii legate de noutati semnificative care ar putea face din Note 10 unul din cele mai apreciate telefoane in lumea fotografiei.

Pe langa camere, asteptam informatii despre noul ecran Samsung cu care va fi echipat Galaxy Note 10. Stim ca producatorul koreean va face unele modificari, dar care sunt acestea este inca un mister.