Note 10 ar putea avea camere verticale

/, Blog, Samsung/Note 10 ar putea avea camere verticale

Samsung ar putea abandona pozitionarea pe orizontala a camerelor principale al lui Galaxy Note 10 in favoarea celei verticale pe care o vedem pentru moment la flagshipurile Apple sau Huawei. Se pare ca Note 10 va fi echipat cu o baterie mai mare decat ce intalnim pentru moment in S10+, iar acesta ar fi motivul pentru care Samsung ar fi nevoiti sa rearanjeze piesele in interiorul acestui phablet.

La fel, se pare ca Note 10/ 10 Pro ar urma sa fie echipat cu un nou ecran Samsung, cu raport de aspect 19:9, cu o diagonala mai mare si care ar permite reducerea suplimentara a marginilor superioara si inferioara. Datorita acestui nou display, Samsung ar putea reloca si camera/camerele de selfie; ele ar urma sa fie mutate in partea stanga sau in cea centrala, dar cu decupaje mai mici decat cele pe care le au in prezent S10 si S10+. Alte zvonuri sustin ca Note 10 ar putea avea o singura camera de selfie in cazul in care se va decide amplasarea ei in centrul ecranului de tip Infinity-V.

In ceea ce priveste camerele principale, analistii din industrie cred ca ele ar putea fi similare cu cele gasite pe S10 si S10+. Asta ar insemna ca versiunea mai mica a lui Note 10 ar putea avea un modul compus din trei camere, in timp ce Note 10 Pro ar putea avea patru senzori. Este posibil sa trebuiasca sa asteptam cea de-a 11-a generatie a terminalelor S pentru a beneficia de un upgrade semnificativ in ceea ce priveste camerele.

Daca aceste zvonuri se vor dovedi a fi adevarate, inseamna ca Note 10 va fi un phablet de tranzitie, in care sunt incorporate doar cateva schimbari, urmand probabil ca Samsung sa isi concentreze eforturile creative pentru telefoanele asteptate in 2020.