Note 10 ar putea reinventa ecranul Edge

/, Blog, Samsung/Note 10 ar putea reinventa ecranul Edge

Galaxy Note 10 este unul din cele mai asteptate phableturi din acest an, iar zvonurile despre el nu inceteaza sa apara. Cele mai recente indica faptul ca Samsung ar planui sa il echipeze cu un ecran ale carui muchii sunt mult mai curbate decat tot ce am vazut pana acum.

Ecranul Edge a debutat cu Note Edge, un design care ii permisese lui Samsung sa utilizeze marginile telefoanelor pentru scurtaturi catre diverse aplicatii. Acest design fusese unul inovator, care si-a castigat repede multi adepti care erau incantati de faptul ca marginile curbate ale ecranului aveau aceleasi capabilitati ca si restul displayului, iar ei isi puteau configura shortcut-urile cele mai accesate si le puteau ordona in felul care le oferea cea mai mare ergonomie.

In prezent, si telefoanele S10 si S10+ au un ecran Samsung cu margini curbate, dar aceasta curbura este subtila. Ea are mai degraba rolul de a evidentia cat de mici sunt marginile decat de a oferi functionalitate tactila. Totusi, zvonuri aparute recent in presa de specialitate mentioneaza ca Samsung Galaxy Note 10 ar putea reinventa designul ecranului Edge, aducand o curbura mult mai pronuntata decat ce vedem in ultimii ani in aceasta zona, introducand si o camera de selfie integrata in display si pozitionata central.

Va fi interesant de urmarit ce planuri au in realitate Samsung, asta avand in vedere ca in ultimii ani, un numar crescator de clienti si-au exprimat dorinta de a beneficia din nou de ecrane plate. S10e s-a bucurat de o primire excelenta, partial si din cauza displayului sau cu forma conventionala, asa ca ne asteptam ca Samsung sa nu ignore acest trend.

Pe de alta parte, avand in vedere ca Note 10 va veni in doua dimensiuni, nu ar fi exclus ca una din ele sa aiba un display plat, posibil cea mica. Totusi, pana la noi dezvaluiri, nu ne ramane decat sa asteptam.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.