Note 10 are incarcare rapida de 25 W

/, Blog, Samsung/Note 10 are incarcare rapida de 25 W

Vesti recente din tabara Samsung ii vor face pe fanii companiei sa isi lase colturile gurii in jos, caci urmatorul phablet Note nu va avea incarcare rapida de 45 W, asa cum se vehiculase in ultimele saptamani in presa online.

In schimb, Note10 va avea un incarcator identic cu cel al varfurilor de gama ale familiei S10, cu o putere de 25 W. Desi acest incarcator de 45 W este unul din cele considerate puternice pe piata la ora aceasta, se pare ca Samsung ezita sa il introduca in piata asociat cu unul din telefoanele de top. Aceasta decizie ar putea fi cauzata de un nivel mai inalt de precautie al producatorului koreean in ceea ce priveste lansarea unor tehnologii insuficient testate in viata reala.

Daca vreti, e un soi de ecou al esecului rasunator al bateriilor lui Note 7 si a pierderilor gigantice pe care Samsung a fost nevoit sa le suporte dupa ce a fost evident faptul ca toate acele phableturi trebuiau retrase de pe piata. Iar daca privim doar cu doar o luna in urma, sud-koreenii au avut iar parte de un dus rece, cauzat de cel mai recent ecran Samsung, cel flexibil al lui Galaxy Fold, un telefon care s-a dovedit a fi insuficient testat pana in clipa in care primele unitati au fost trimise presei pentru evaluare.

Totusi Samsung nu a abandonat ideea unui incarcator rapid de 45 W, doar ca o va introduce prin intermediul unuia din telefoanele din gama medie. Este vorba despre inca un membru al familiei Galaxy A, A90. Acest terminal va fi primul care va beneficia de acest nou standard de incarcare, evident, pentru a vedea cum se comporta atat partea software cat mai ales cea software.

Ideea e ca unele firme chineze aflate in competitie directa cu Samsung deja ofera incarcare de 40 sau chiar 50W, iar koreenii ar trebui sa accelereze rata de adoptie a celor mai performante tehnologii daca nu vor sa piarda din baza de clienti in continuare.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.