Note 10 nu renunta inca la butoanele fizice

/, Blog, Samsung/Note 10 nu renunta inca la butoanele fizice

In ciudat ultimelor zvonuri legate de viitorul Galaxy Note, se pare ca producatorul koreean nu este inca pregatit pentru eliminarea butoanelor fizice. Una din cele mai de incredere surse, tipsterul IceUniverse, a declarat ca urmatorul phablet al lui Samsung va mentine cel putin 3 butoane fizice pentru editia de acest an.

Este vorba despre butoanele de volum + si -, si de butonul de blocare/oprire. Randari digitale recente infatiseaza si un al patrulea buton, probabil cel pentru activarea asistentului personal Bixby, dar nimic nu este inca 100% sigur. Potrivit lui IceUniverse, Samsung ar fi testat deja butoanele virtuale, dar ele nu s-ar fi ridicat la inaltimea asteptarilor companiei.

O asemenea miscare este de cat se poate de fireasca intrucat Samsung sunt hotarati sa elimine cat mai multe din tehnologiile care ar putea cauza probleme. Clientii nu au uitat nici fiasco-ul cu bateriile lui Note 7, iar problemele cu care s-a confruntat noul ecran Samsung flexibil al lui Fold nu au ajutat deloc compania in cucerirea unei pozitii mai favorabile in piata.

Koreeni sunt insa hotarati sa faca un pas in fata si sa elimine deocamdata mufa jack de 3.5 mm pentru castile audio. Va fi interesant de urmarit cum va reusi Note 10 sa castige adepti noi, cu atat mai mult cu cat acest conector a fost unul din punctele-cheie in vanzari, Samsung evitand eliminarea lui ani indelungati, in timp ce in jur, alti fabricanti il abandonasera deja.

Galaxy Note 10 este asteptat in luna august, dar pana atunci suntem ochi si urechi pentru a va aduce cele mai interesante detalii despre acest phablet atat de asteptat.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.