Note 10 se lanseaza pe 7 august

/, Blog, Samsung/Note 10 se lanseaza pe 7 august

Fanii phabletului Samsung Note 10 trebuie sa isi noteze in agenda data de 7 august. Producatorul koreean a anuntat in mod oficial data la care va introduce acest nou terminal, iar evenimentul va avea loc in cadrul conferintei Galaxy Unpacked.

Toata lumea este curioasa sa afle ce alte noutati mai aduce acest eveniment, intrucat Samsung au fost destul de rezervati in ceea ce priveste comunicarea de detalii. Stim ca este vorba despre Note 10 deoarece Samsung a publicat si un scurt video online in care este prezentat un stylus S Pen in conjunctie cu o camera mica, circulara, despre care se crede ca este camera de selfie a viitorului phablet.

Stim si ca gigantul koreean nu a upgradat semnificativ noul Note, care vine cu un ecran Samsung cu o singura perforatie pentru unicul senzor, ce va fi pozitionat cel mai probabil central. Nu putini au fost utilizatorii care au deplans lipsa unor inovatii autentice pe acest model de Note, dar ramane sa vedem cum vor fi vanzarile.

Am mai pomenit despre aceasta alegere a koreenilor, adaugand ca nu ni se pare a fi cea mai inspirata, intrucat scoate vizual in evidenta prezenta camerei de selfie. O pozitionare mai rezervata, intr-un colt, ar fi putut face respectiva camera sa nu sara atat de mult in ochi, dar designerii Samsung au preferat alta decizie.

Note 10 va fi lansat si intr-o versiune Note 10+, cu un ecran ceva mai mare decat al modelului standard, si care va primi si o camera in plus pe spate. De asemenea, este asteptata si conectivitatea 5G pe macar unul din noile Note, desi inca nu stim exact pe care.

In acelasi timp, CEO Samsung Electronics a afirmat ca ii pare rau de esecul initial la lui Galaxy Fold, generat, pare-se, de o graba a companiei de a iesi pe piata cu primul telefon cu ecran flexibil, graba care a neglijat serios partea de testare in viata reala.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.