Note 10 si Note 10+ primesc primul update

/, Blog, Samsung/Note 10 si Note 10+ primesc primul update

Desi phableturile Galaxy Note 10 si Note 10+ inca nu se gasesc in magazine, Samsung a inceput deja distribuirea primului update de firmware pentru ele. Unitatile care au fost deja trimise primilor clienti timpurii in Europa si India deja pot descarca noul software, in timp ce restul, care vor fi vandute in curand, il vor receptiona in momentul in care se conecteaza prima data la o retea de date.

Noul firmware pentru Note 10 are numele de cod N975FXXU1ASH5 si are putin peste 307 MB. El aduce imbunatatiri in domeniul recunoasterii amprentei, al calitatii imaginilor capturate de camere, precum si in ceea ce priveste performanta generosului ecran Samsung. De asemenea, acest firmware include si toate update-urile de securitate ale lunii august.

Nu este prima data cand producatorul koreean lanseaza un update de firmware inainte ca un telefon sa ajunga in magazine. La fel s-a intamplat si cu S10, caci se pare ca intre momentul prezentarii oficiale si cel la care telefoanele au ajuns in mainile clientilor, Samsung a descoperit lucruri care trebuiau imbunatatite, pentru a le oferi utilizatorilor o experienta cat mai placuta din momentul in care il scot din cutie.

Sa speram ca Note 10 nu se vor confrunta cu probleme la lansare, asa cum se intamplase cu Galaxy Fold si celebrul lui ecran flexibil. Koreenii au mai intampinat necazuri cu firmware-uri diverse, dar putem crede ca si-au invatat lectia si se vor pregati la perfectie pentru aceasta lansare.

Phabletul Note 10 este unul din terminalele foarte importante pentru Samsung si unul din atuurile principale in lupta cu concurenta, in special cu iPhone si telefoanele de varf ale lui Huawei. Va fi interesant de vazut cum vor evolua vanzarile acestui telefon, ele fiind un bun indicator asupra deciziilor viitoare pe care producatorul koreean ar trebui sa le faca.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.