Note 10 si Note 10 Pro asteptate pe 10 august

/, Blog, Samsung/Note 10 si Note 10 Pro asteptate pe 10 august

Cele mai recente zvonuri legate de noile phableturi Note indica faptul ca Samsung ar putea face anuntul undeva in jurul datei de 10 august. Desi inca nu avem detalii oficiale despre noile telefoane de top ale koreenilor, se pare ca cel putin aspectul lor este destul de bine cunoscut. Mai jos puteti urmari un film cu o randare digitala a celor doua modele de baza ale acestui telefon, in versiunile Note 10 si Note 10 Pro.

Spunem versiuni de baza deoarece Samsung planuieste sa adauge si variante cu conectivitate 5G, dar care se pare ca vor fi identice din punct de vedere estetic cu ce vedem deja.

Dimensiunile de ecran Samsung si modulul de camere sunt cele mai evidente diferente intre aceste doua modele de Note 10. Varianta Pro ar urma sa aiba un display cu diagonala de 6.75″, in timp ce modelul Note 10, unul de 6.3″. Acesta din urma va avea trei camere, cel mai probabil imprumutate de la S10, in timp ce modelul 10 Pro va avea patru camere, cele ale lui S10+, cu cea de-a patra fiind un Time of Flight 3D.

Marginile ecranelor sunt curbate si ambele telefoane ar urma sa aiba aceeasi rezolutie. Urmeaza sa vedem ce diferente vor fi si intre capacitatile acumulatorilor pe care Samsung ii va instala in aceste telefoane. Stim ca ambele vor suporta incarcare rapida cu un charger de 25 W si vor fi echipate cu conector de tip USB-C.

Butonul Bixby a fost eliminat, la fel ca si mufa jack stereo de 3.5 mm, in timp ce scannerul de amprenta este cel ultrasonic de pe seria S, integrat in spatele ecranului in partea inferioara. Ne putem astepta la memorie RAM cuprinsa intre 8 si 12 GB, in timp ce stocarea ar putea ajunge la 1 TB in varianta cea mai scumpa.

Exista si unele zvonuri care pomenesc despre inca o versiune mai ieftina a acestui telefon, posibil numita Note 10e, cu care Samsung ar intentiona sa atraga noi clienti in lumea phableturilor, dar docamdata nu ne ramane decat sa asteptam noutati oficiale.