Note 7 cu bateria schimbata primesc Android Pie

/, Blog, Samsung/Note 7 cu bateria schimbata primesc Android Pie

Samsung pregateste un update major pentru cea mai recenta versiune a vechiului lor phablet, Galaxy Note 7 FE (Fan Edition). Acest telefon va primi un sistem de operare Android 9.0 Pie, dublat de cea mai noua interfata grafica, One UI. De asemenea, Note 7 FE va primi si update-ul de securitate al lunii martie in acelasi pachet.

Istoria zbuciumata a lui Note 7 este bine cunoscuta atat in industria de mobile, cat mai ales in randul utilizatorilor. Datorita unor erori de proiectare, bateria modelului original avea mari sanse sa ia foc si/sau sa explodeze, Samsung fiind nevoiti sa faca fata unui lung sir de procese intentate de catre cumparatori. Producatorul koreean a introdus o noua baterie in Note 7, dar nici aceasta nu a fost ferita de necazuri, Samsung vazandu-se nevoiti sa retraga de pe piata intreaga productie de telefoane.

In acelasi timp, toti cei care detineau un Note 7 au fost avertizati ca aceste telefoane nu sunt sigure in exploatare si au fost invitati sa le returneze, urmand a primi discounturi serioase in vederea cumpararii de telefoane noi. Totusi, o parte a celor care il achizitionasera nu au vrut sa astepte un nou Note, asa ca Samsung a scos pe piata o editie revizuita, numita Fan Edition, a carei baterie a fost riguros testata si care a complementat de minune functionalitatie si performanta acestui flagship.

Daca inca detineti un Note 7 FE si planuiti sa il upgradati la Android 9.0, verificati cat spatiu de stocare aveti liber, intrucat noul firmware este unul consistent, de aproape 1.6 GB. Daca Samsung a decis sa livreze o versiune de Pie pentru Note 7 inseamna ca acest telefon sta inca bine in raport cu concurenta si noile terminale, si inca sunt posesori care nu vor sa se desparta de el. Chiar daca el a fost scos din oferta in 2017, o inlocuire sticla Samsung l-ar putea face sa arate ca nou si sa va puteti folosi de el inca multa vreme, inainte de a face pasul catre o generatie mai recenta de Note.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.