Note20 Ultra are un ecran foarte rezistent

/, Blog, Samsung/Note20 Ultra are un ecran foarte rezistent

Avem vesti excelente pentru cei care vor sa isi cumpere un Galaxy Note20 Ultra: sticla displayului este intr-adevar foarte rezistenta, ceea ce inseamna sanse sporite sa nu fie nevoie de o inlocuire de ecran Samsung dupa mici accidente.

Canalul de Youtube PhoneBuff a supus acest phablet unei serii de teste de cadere pe fata, spate si in colt, iar rezultatele sunt impresionante, asa cum se poate vedea in filmul de mai jos. Comparativ cu iPhone 11 Pro Max, care a adunat 30 de puncte, Note20 Ultra a obtinut 39 de puncte, ramanand cu ecranul intact inclusiv dupa runda bonus.

Aceasta runda bonus a fost gandita pentru a duce testarea la extrem, ea constand in nu mai putin de 10 caderi pe o suprafata dura de la o inaltime mai mare decat cea la care se fac testele in mod obisnuit. In mod cu totul surprinzator, ecranul lui Noate20 Ultra a ramas intreg, cu doar cateva zgarieturi imperceptibile. Functionalitatea scannerului de amprenta integrat in display nu a fost afectata, iar camerele au ramas perfecte, cu toate functiile 100% operationale.

Samsung a echipat Note20 Ultra cu sticla Corning Gorilla Victus, despre care spusesera ca este cu 25% mai rezistenta decat ce se folosise in trecut pe orice telefon al firmei, surclasand si Gorilla Glass 6, cea mai avansata tehnologie pana la Victus.

Avand in vedere ca Note20 Ultra are un pret de pornire de 1300 de dolari in Statele Unite, echivaland cu aproximativ 1300 Euro pe batranul continent, este imbucurator sa vedem ca o asemenea investitie este protejata atat de bine. Singurul punct mai slab al lui Note20 Ultra s-a dovedit panoul din spate, a carui sticla s-a crapat putin in zona modulului de camere, insa distrugerile au fost aproape nesemnificative pe langa cele suferite de iPhone 11 Pro Max.

In timp ce in cazul telefonului american, o husa sanatoasa de protectie pare a fi un accesoriu indispensabil, posesorii lui Note20 Ultra au sansa sa uite de asa o investitie. Oare cum se va comporta iPhone 12 in comparatie cu flagshipul koreenilor?