Nou incarcator rapid pentru Samsung S10 5G

/, Blog, Samsung/Nou incarcator rapid pentru Samsung S10 5G

Samsung S10 5G va deveni in curand primul telefon 5G disponibil in magazine, intrucat momentul in care entuziastii celor mai noi tehnologii de comunicatie il vor putea achizitiona incepand cu de astazi. Prima piata pe care va fi disponibil este cea koreeana, urmand ca in scurt timp, el sa ajunga si in Statele Unite si in cateva piete majore europene.

Pe langa noutatea introdusa de comunicatiile ultra-rapide, S10 5G vine la pachet si cu un nou incarcator rapid de 25W. Bineinteles, el are port USB-C si vine acompaniat de un cablu care are acest tip de conector la ambele capete. El va permite utilizatorilor sa incarce telefoanele de 4500 mAh chiar si mai repede, aducand astfel un plus de confort in exploatare.

Stim ca modelul koreean va diferi putin de versiunile pentru pietele internationale, iar fotografii ale device-ului arata ca este un pic mai mare. S10 5G pastreaza ecranul Super AMOLED de tip Infinity cu perforatie frontala pentru cele doua camere de selfie si senzorul de adancime Time of Flight. Nu toti fanii Samsung s-au aratat prea incantati de acest design pentru un flagship, dar se pare ca va trebui sa mai asteptam macar inca o generatie de S-uri pana la aparitia unui ecran care sa acopere integral fata telefonului.

Displayul contine si senzorul ultrasonic de amprenta, care este integrat si care face astfel imposibila o inlocuire sticla Samsung, fiind nevoie de inlocuirea intregului ecran. Asadar e o idee buna sa aveti grija de S10 5G daca vreti sa evitati un drum la service si costuri deloc de neglijat pentru reparatii.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.