Nou procesor pentru viitoarele versiuni ale lui iPhone SE?

/, iPhone, Samsung/Nou procesor pentru viitoarele versiuni ale lui iPhone SE?

Apple ar putea lucra la un nou procesor usor inferior celui din seria curenta, A14 Bionic. Mai multi jurnalisti online par a fi de acord asupra acestei supozitii, considerand ca acest nou procesor ar putea echipa o viitoare serie de iPhone SE sau de alte telefoane cu preturi mai accesibile.

Potrivit zvonurilor, Apple ar planui sa creeze o noua nisa in oferta de telefoane mobile, nisa ce contine terminale care imprumuta o mare parte din tehnologiile cele mai noi de pe iPhone-urile de top, dar care sunt lansate cu preturi mai scazute, care sa le faca accesibile unui public mai larg.

Se crede ca noul procesor, care s-ar punea numi B14, ar urma sa fie utilizat pentru viitorul iPhone 4G, care ar trebui sa isi fac aparitia undeva la inceputul lui 2021. De asemenea, se asteapta ca el sa devina creierul unei noi versiuni de iPhone SE, la care ar lucra deja gigantul nord-american. Exista si zvonuri care considera ca noul SE si iPhone-ul ieftin echipat doar cu conexiune 4G ar fi unul si acelasi, dar pana la o lamurire oficiala din partea lui Apple, acestea raman doar simple speculatii.

La fel, unii analisti cred ca Apple nu va renunta prea curand la acel ecran iPhone pe tehnologie LCD cu care este echipat in acest moment modelul SE 2020, si ca vom mai avea parte de modele asemanatoare macar pentru un an. Ross Young este chiar si mai optimist, considerand ca Apple va duce inainte dezvoltarea gamei SE, cu un design regandit pentru 2022. In cazul in care aceasta estimare se va dovedi a fi adevarata, am putea vedea pentru prima data cum Apple isi diversifica oferta de telefoane in doua segmente, unul centrat pe accesibilitate, iar celalat pe tehnologii de varf.