Noul iPhone 12 asteptat abia in noiembrie

/, IOS, iPhone/Noul iPhone 12 asteptat abia in noiembrie

Banca de investitii Cowen a dat publicitatii un raport din care reiese ca se asteapta ca noile modele de iPhone sa fie lansate cu intarziere acest an. De obicei, ele isi faceau aparitia undeva la mijlocul lunii septembrie, insa pandemia curenta a dejucat atat planurile lui Apple, cat si ale celorlalti fabricanti.

Am putea vedea iPhone 12 lansat undeva in luna noiembrie, spun specialistii Cowen, cu o luna mai tarziu decat estimarile initiale. Acelasi raport mentioneaza ca productia lui Apple va scadea cu aproximativ 13% fata de aceeasi perioada a lui 2019, gigantul nord-american urmand sa fabrice in jur de 35 de milioane de unitati in cea de-a doua jumatate a lui 2020.

Se asteapta de la Apple sa lanseze nu mai putin de patru modele din cea de-a 12-a generatie a acestui telefon. Pentru fiecare, se pare ca vom avea parte de un nou tip de ecran iPhone, Apple utilizand exclusiv tehnologia OLED, displayurile de tip LCD ramanand doar pe noua versiune a recent-lansatului SE. Crestatura din partea superioara a fost si ea micsorata, iar tehnologia care se afla la interior a suferit imbunatatiri.

Aspectul general al noii generatii de iPhone este si el schimbat, cu muchii mai pronuntate, care sunt inspirate din designul lui iPhone 5 si acum sunt mai aproape de liniile noilor iPad Pro. Diagonalele noilor iPhone sunt cuprinse intre 5.4″ si 6.7″, cu doua modele intermediare de 6.1″.

Memoria RAM este de 4 GB in versiunile mai ieftine, si de 6 GB in versiunile Pro, in timp ce stocarea de baza se zvoneste ca ar putea fi upgradata la 128 GB, de la 64 GB, cat este acum.