Noul telefon patentat de Samsung arata ca iPhone X

/, Blog, Samsung/Noul telefon patentat de Samsung arata ca iPhone X

Cel mai recent design de telefon mobil patentat de Samsung seamana izbitor cu iPhone X. Odata cu acest pas facut de producatorul coreean, ne asteptam ca acest design sa fie adoptat de majoritatea producatorilor de telefoane, macar in ceea ce priveste device-urile lor de top.

Acest fapt nu ar trebui sa vina ca o surpriza, in ciuda fanilor Apple care au criticat fabricantul din Cupertino pentru decizia intrucatva bizara de a „ciunti” ecranul lui iPhone X in partea de sus. Oricat de chestionabil fusese designul introdus de flagshipul Apple, acum este evident ca aceasta alegere s-a dovedit a fi una inspirata. O veche expresie ne spune ca imitatia este cel mai bun compliment, si, daca analizam trendurile, se pare ca Apple se va bucura de un numar foarte mare de asemenea „complimente.”

Spre deosebire de iPhone X insa, noul telefon propus de Samsung vine cu marginile curbate atat in partea din fata, cat si in cea din spate, avand un aspect aproape lenticular, dupa cum putem vedea in schitele de patent alaturate.

Tot in aceste schite vedem ca lipseste un senzor de amprenta, desi nu putem sti inca daca aceste imagini sunt definitive, sau vor fi completate cu altele. Daca e sa ne luam strict dupa ele, putem da crezare zvonurilor potrivit carora noile terminale Samsung vor utiliza si mai mult tehnologia de scanare faciala. De asemenea, fanii Samsung vor fi cel mai probabil foarte multumiti ca mufa jack de 3,5 mm a ramas parte a designului viitorului varf de gama.

O alta schita de patent ne infatiseaza un telefon care nu are deloc spatiu intre marginea ecranului si cea a suprafetei frontale. Asta indica faptul ca Samsung isi indreapta eforturile catre realizarea unui telefon fara „bezel” intr-n viitor nu foarte indepartat, cu o fata ocupata in intregime de ecran.

Cu cat ecranele telefoanelor sunt mai mari, cu atat cresc sansele ca ele sa se deterioreze prin cazaturi sau loviri accidentale. Totusi nu trebuie sa disperati, caci exista din ce in ce mai multe ateliere specializate unde puteti obtine o inlocuire ecran Samsung ori iPhone.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.