Noul Z Flip nu vine cu un acumulator mai mare

/, Blog, Samsung/Noul Z Flip nu vine cu un acumulator mai mare

Potrivit celor mai recente dezvaluiri, viitorul Model Galaxy Z Flip nu va avea un acumulator superior. El va fi echipat tot cu doua baterii care insumeaza in jur de 3300 mAh, spre dezamagirea celor care si-ar fi dorit ca producatorul koreean sa faca progrese la acest capitol.

Ce e si mai interesant e faptul ca atat versiunea 4G, cat si cea 5G vor avea parte de acumulatori identici, si asta in ciuda consumului mai ridicat de energie al modemului 5G. Spre deosebire, modelele familiei S21 au baterii cuprinse intre 4000 si 5000 mAh.

Mai mult, cum noua generatie de Z Flip ar putea avea un ecran Samsung cu rata de refresh de 120 Hz, acesta va adauga la totalul nevoii de energie al telefonului, timpul de utilizare cu o singura incarcare fiind in pericol de a scadea vertiginos in cazul unei folosiri predominat pentru jocuri sau continut video.

Mai multi fani ai marcii asiatice si-au exprimat deja ingrijorarea ca acest terminal ar putea avea nevoie de mai mult de o reincarcare pe zi, acest fapt urmand a avea un impact negativ asupra vanzarilor viitoare. Dincolo de noutatea unui display flexibil, confortul in utilizarea unui telefon mobil presupune si a nu fi nevoie de a cara in permanenta o baterie externa sau a sta intr-una cu grija incarcarii.

Cat despre numarul telefoanelor din gama Z Flip care ar urma sa fie lansate anul acesta, expertii din industrie sunt deocamdata confuzi. Majoritatea opiniilor par a se indrepta inspre o lansare dubla, a succesorului direct a Z Flip-ului initial dar echipat cu modem 5G, si a unei variante Lite sau Fan Edition, care sa fie disponibila cu un pret mai scazut si un procesor putin mai modest decat cel ale flagshipurilor.

Cum insa Samsung sunt inca foarte secretosi in ceea ce priveste noua generatie de telefoane cu ecrane flexibile, se pare ca va trebui sa mai asteptam ceva vreme pana cand vom avea o imagine de ansamblu coerenta asupra viitoarelor Z-uri.