O masina ar fi fost incendiata de un telefon Samsung care a luat foc

/, Blog, Samsung/O masina ar fi fost incendiata de un telefon Samsung care a luat foc

O femeie, care a cerut presei sa ii fie pastrat anonimatul, da vina pe unul din cele doua telefoane Samsung pe care le detinea pentru un incendiu care i-a distrus in totalitate autoturismul.

Femeia in cauza, care locuieste in Detroit, a declarat ca in dimineata zilei de 21 mai, in timp ce conducea pe bulevardul Evergreen, a observat scantei care ieseau din unul din telefoanele pe care le tinea in masina, intr-un suport de cani de cafea.

Apoi a oprit pe dreapta si a parasit masina, un Nissan Maxima, in care incepusera sa se degaje gaze si fum. Ulterior, habitaclul autovehiculului a luat foc, mai bine de jumatate din masina transformandu-se intr-un morman de fiare arse si resturi din interior. Femeia nu a fost ranita.

Avocatul ei i-a contactat pe Samsung, care au trimis inclusiv propria lor echipa de cercetare la fata locului. Impreuna cu pompierii, au recuperat ramasitele unor telefoane care vor fi supuse expertizei pentru a se stabili cateva detalii.

In principal e vorba de a stabili daca intr-adevar, unul din ele ar fi putut sta la baza incendiului, si apoi e de vazut daca declaratiile persoanei corespund realitatii factuale. Femeia spune ca cele doua telefoane erau modele Galaxy S4 si S8, nici unul din acestea nefiind pe vreuna din listele oficiale de rechemari Samsung.

Expertiza va stabili, cel mai probabil, daca telefoanele in cauza erau cele din declaratii, daca aveau bateriile originale, precum si alte detalii care ar putea cauza probleme de functionare atat de grave. In trecut, probleme similare au fost inregistrate cu modelul Samsung Galaxy Note 7, care a ajuns sa fie intai rechemat, apoi interzis in avioane, pentru ca, in cele din urma, sa fie oprit din productie.

Pana la aflarea adevarului, noi va dorim sa va bucurati in siguranta de smartphone-urile pe care le detineti, si sa aveti grija unde le puneti la incarcat, intrucat toate bateriile au tendinta de a se incalzi in timpul incarcarii. Iar daca aveti nevoie de o reparatie sau inlocuire de componente, nu ezitati sa faceti o vizita la un service specializat, chiar daca e vorba de chestii mai serioase, precum o inlocuire ecran Samsung.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.