Olixar dezvaluie noile Samsung S10

/, Blog, Samsung/Olixar dezvaluie noile Samsung S10

Asa cum se intampla destul de des, producatorii de carcase de protectie sunt cei care ofera primii imaginile cele mai apropiate de realitate cand vine vorba de telefoane care urmeaza sa se lanseze. Este si cazul lui Olixar, care a prezentat recent cateva din husele pentru telefoanele din viitoarea familie Samsung S10.

Desigur, aceste fotografii nu sunt infatiseaza telefoanele reale, ci sunt randari digitale menite a exemplifica felul in care vor arata terminalele echipate cu carcase Olixar. Totusi, credem ca aceste imagini nu sunt prea departe de realitate.

Mai mult, trebuie sa retinem ca producatorii acestor tipuri de accesorii cunosc indeaproape dimensiunile reale ale telefoanelor care urmeaza a se lansa, precum si aspecte particulare de design. Aceste informatii le sunt imperios necesare pentru a putea proiecta accesoriile si astfel, ne putem baza destul de mult pe ce imagini ofera ei presei.

Desi numele finale ale celor trei telefoane S10 nu sunt cunoscute inca, Olixar a atasat fotografiilor denumirile „S10 Lite”, „S10” si „S10 Plus”. Ramane de vazut daca Samsung le va boteza in acest fel, iar acest lucru il vom afla probabil pana la sfarsitul anului.

Aceste randari ofera doua detalii interesante. Primul este faptul ca S10 Lite si S10 au o singura camera frontala, cu o gaura in ecran in partea dreapta sus, in timp ce S10 Plus are un modul dublu, cu o taietura de forma ovala. Pe Galaxy A8, camera este in partea superioara dar in stanga, asa ca e incerta pozitionarea „gaurii” la aceste terminale. Nu stim inca daca S10 Plus are doua camere, din care una cu unghi larg, sau e vorba doar de senzorul de adancime.

Pe spatele telefoanelor apare cel de-al doilea detaliu, camerele aranjate pe orizontala, ca la Note 9, o arhitectura care permite instalarea unei baterii mai generoase. Mezinul familiei are doua camere, S10 are trei, in timp ce S10 Plus vine cu nu mai putin de patru senzori.

Designul displayurilor ar putea ingreuna o inlocuire sticla Samsung atunci cand clientii vor scapa aceste telefoane pe jos, dar un atelier de reparatii GSM specializat nu ar trebui sa intampine mari probleme.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.