PhoneSoap va dezinfecteaza gadgeturile fara efort

/, Blog, Huawei, IOS, iPhone, Samsung/PhoneSoap va dezinfecteaza gadgeturile fara efort

In caz ca nu stiati deja, cele mai indragite gadgeturi pe care le folosim zilnic ore bune sunt si cele mai pline de germeni si patogeni. Aici intra telecomanda de la televizor sau sistemul multimedia de acasa, ceasurile smart, tabletele si telefoanele. Daca va preocupa in mod special evitarea raspandirii de boli, dezinfectarea acestor dispozitive este unul din lucrurile foarte bune pe care le puteti face periodic.

Totusi, unele din aceste gadgeturi au componente sensibile, care pot fi destul de usor afectate negativ de produsele de curatare sau dezinfectare pe care va ganditi sa le folositi. Se pare ca cea mai sigura metoda este a folosi servetele antibacteriene, insa aceasta procedura nu permite o dezinfectare pe cat de ampla ne-am dori.

In plus, daca va ganditi sa adaugati in ecuatie si tot soiul de lichide dezinfectante, ati putea avea surpiza sa vedeti ca ele lasa urme pe dispozitivele voastre, urme care pot ramane definitiv pe anumite componete sau display-uri, in cazul telefoanelor mobile, necesitand apoi un drum la un service GSM si o cheltuiala in plus.

O companie nord-americana din Utah va pune in scurt timp pe piata gama de produse PhoneSoap, care reprezinta cea mai eficienta si sigura metoda de dezinfectare a telefoanelor si a gadgeturilor electronice. Sunt avute in vedere atat obiecte de mici dimensiuni, dar si tabletele. In functie de nevoile dumneavoastra, puteti alege unul din cele cinci produse PhoneSoap.

Aceste dispozitive folosesc lampi care emit radiatie UV-C si care, in doar 10 minute, omoara 99.99% din patogenii care se gasesc pe dispozitivele dumneavoastra. Operarea unui PhoneSoap este extrem de simpla, majoritatea fiind activate si intrand in standby in mod automat, cu procedura de autodezinfectare intrand in functiune fara interventia utilizatorului.

Datorita porturilor USB si USB-C, veti putea si incarca telefoanele puse in interiorul lui PhoneSoap, in deplina siguranta. Produsele sunt disponibile la precomanda, cu preturi incepand de la 80$.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.