Posibilele preturi pentru iPhone seria 12

/, IOS, iPhone/Posibilele preturi pentru iPhone seria 12

Au aparut primele estimari de preturi pentru cele patru modele de iPhone care compun cea de-a 12-a generatie, asteptata a se lansa oficial in timp foarte scurt. Se stia deja ca Apple planuiesc sa mentina un pret cat mai apropiat de cel pe care l-a avut generatia de anul trecut, chiar daca noile terminale vin cu un nou ecran iPhone, conectivitate 5G, un design nou si multe alte imbunatatiri.

Reversul medaliei este ca Apple nu va mai include in cutiile telefoanelor nici castile cu fir EarPods si nici un incarcator de priza, clientii care isi doresc sa beneficieze de cele mai rapide viteze de incarcare fiind indemnati sa achizitioneze unul separat.

In mod oarecum surprinzator, Apple inca ofera doua modele de iPhone cu doar 64 GB de stocare, o optiune cel putin bizara din punct de vedere practic, cu atat mai mult cu cat ele sunt capabile sa filmeze 4K, iar aceste fisiere sunt mari consumatoare de spatiu. Cupertino a ales sa mentina doua telefoane cu 64 GB de stocare pentru a-i atrage pe cei care isi doresc un iPhone nou, dar nu sunt dispusi sa plateasca decat o suma mai modesta. Chiar si asa, avand in vedere ca diferentele de pret in functie de nivelurile de stocare sunt mici, alegerea pare bizara.

Cel mai ieftin iPhone lansat in 2020 va fi modelul iPhone 12 mini, care va costa intre 649$ pentru 64 GB si 799$ pentru optiunea cu 256 GB stocare. El nu va fi disponibil cu 512 GB, la fel ca si iPhone 12. Pentru iPhone 12, cu un ecran de 6.1”, preturile incep de la 749$/64 GB si Ajung la 899$ pentryu 256 GB.

Terminalele din seria iPhone Pro, pe de alta parte, nu au optiune de 64GB, ele pornind de la 128 GB si ajungand la 512 GB. iPhone 12 Pro are un pret de pornire de 999$, care urca pana la 1299$. Varful de gama, iPhone 12 Pro Max, are si cel mai mare display, de 6.7”, iar pretul lui pleaca de la 1099$, ajungand pana la 1399$ pentru cea mai mare stocare.