Pregateste Samsung un S10 5G?

/, Blog, Samsung/Pregateste Samsung un S10 5G?

Pregateste oare Samsung inca un telefon in familia S10? Cele mai noi informatii care au iesit la iveala pe internet par a da dreptate unei asemenea supozitii. Stiam pana astazi ca seria aniversara S10 va avea trei modele, dar este posibil ca un al patrulea sa li se alature. Expertii in industrie par a fi de acord in estimari, anume ca acest al patrulea membru al seriei S10 va fi un terminal cu conectivitate 5G.

Numele de cod ale celor trei telefoane care vor fi anuntate in februarie sunt SM-G970, SM-G973 si SM-G975, corespunzand lui S10 Lite, S10 si respectiv, lui S10 Plus. Totusi, recent a aparut un nou nume de cod pe firmament, SM-G977, cu doua versiuni. SM-G977U, al carui sufix indica apartenenta pe piata nord-americana, si SM-G977N, care corespunde unui model dedicat pietei sud-coreene.

In mod destul de bizar, codul SM-G977F, care denota un terminal pentru pietele europene, nu apare in nici un document, ceea ce ne face sa credem ca Samsung nu sunt inca pregatiti cu acest telefon 5G pentru rigorile pietei Uniunii Europene.

Asta, ori faptul ca interconectivitatea intre diversele retele 5G inca nu e pusa la punct asa cum ar trebui ar putea sta in spatele acestei „amanari”. Oricum am lua-o, se pare ca Samsung sunt decisi sa faca acest pas in incercarea lor intrucatva disperata de a diminua scaderea veniturilor cauzata de lipsa de inovatie autentica ce a afectat ultimele trei generatii de flagshipuri.

Totusi, asistam si la o crestere sensibila de preturi pentru telefoanele de la varful gamei, crestere care nu va fi pe placul tuturor, iar aici nu e vorba doar de Samsung. Odata cu cresterilede preturi, piesele si costul reparatiilor cresc si ele, iar asta i-ar putea determina pe unii clienti sa nu mai sara asa de grabnic la modele noi, modele care se apropie vertiginos de pragul de 2000 dolari.

Noile ecrane Infinity cu care vine seria S10 si „gaurile” din ele vor face in mod cert o inlocuire sticla Samsung o operatiune mai grea si mai costisitoare, dar cu toate astea, abia asteptam sa tinem in mana viitorul flagship al coreenilor.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.