Preturile si capacitatile telefoanelor Samsung S10

/, Blog, Samsung/Preturile si capacitatile telefoanelor Samsung S10

Desi mai este inca ceva timp pana la lansarea noii familii de flagshipuri Samsung S10, deja au inceput sa apara primele informatii oficiale legate de aceste telefoane. Cele mai recente stiri despre Samsung S10 sunt in legatura cu dimensiunile ecranelor, spatiul de stocare si preturi.

Desi inca nu avem o certitudine legata de cum se vor numi cele trei telefoane, vom merge pe ceea ce se vehiculeaza in acest moment, anume S10 Lite, S10 si S10 Plus. Stim despre mezinul familiei ca va avea un ecran plat de 5.8” si va veni cu capacitate de stocare de 128 GB. Pretul anuntat pentru Marea Britanie va fi de aproximativ 850 USD.

Urmatorul terminal in seria S10 va veni cu un ecran cu margini curbate si diagonala de 6.1”. La capitolul stocare, vor fi disponibile doua versiuni, de 128 si 512 GB, cu preturi care pleaca de la 1015 USD pana la 1270 USD, la fel, pentru piata din UK.

Varful de gama, S10 Plus, va avea trei versiuni de memorie interna. Cea de 128 GB ar urma sa coste 1140 dolari, in timp ce modelul de 512 GB ar urma sa apara cu un pret de 1395 USD. Varful absolut al seriei S10 ar urma sa fie un telefon cu 1 TB de memorie interna, care ar putea avea un pret de 1775 de dolari.

Asa cum am mai scris, S10 Lite ar urma sa aiba doua camere principale, S10 trei, iar varful de gama, nu mai putin de patru, completate de un modul frontal cu doi senzori.

Ecranele familiei S10 sunt din noua serie Infinity, cu margini reduse si cu gauri pentru camerele de selfie in ele. Inca nu stim cat de complicata va fi o inlocuire sticla Samsung S10, dar in mod cert nu va dura mult pana aflam. Telefoanele S10 ar putea fi introduse oficial in jurul datei de 20 februarie 2019, urmand ca livrarile sa debuteze la inceputul lunii martie.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.