Prima fotografie cu Samsung Galaxy S20 Fan Edition

/, Blog, Samsung/Prima fotografie cu Samsung Galaxy S20 Fan Edition

In mediile online a aparut prima fotografie cu Samsung Galaxy S20 Fan Edition, cu doar doua zile inainte de evenimentul Galaxy Unpacked in cadrul caruia producatorul koreean va prezenta in mod oficial noile modele ale verii. In mod cu totul nesurprinzator, S20 Fan Edition seamana foarte bine cu S20+, desi exista si anumite diferente de ordin tehnologic intre cele doua.

Comparativ cu S20+, marginile terminalului Fan Edition par sa fie mai groase, iar acest detaliu ne duce cu gandul la posibilitatea ca el sa fie echipat cu un ecran Samsung plat. Cum nu avem imagini din mai multe unghiuri, deocamdata nu putem decat sa speculam asupra acestui aspect.

Un alt detaliu care vine pe filiera leaksterului Evan Blass este ca displayul lui S20 Fan Edition ar urma sa fie unul cu rata de refresh de 120 Hz, in timp ce diagonala s-ar situa undeva intre 6.5 si 6.7”. Camera de selfie este amplasata in dreptul unei perforatii central-superioare cu diametrul de 3.3 mm, dar inca nu stim exact daca ea va avea senzorul de 32 MP pe care il asteapta mai toata lumea.

S20 Fan Edition va imprumuta doua camere de 12 MP de la seria de baza S20. Este vorba despre cea wide si cea ultrawide, dar nu va prelua si camera telephoto a acestor telefoane. Mai degraba, Fan Edition va avea o camera telephoto de 8 MP cu zoom optic 3x.

Acumulatorul va avea o capacitate de 4500 mAh si probabil va avea incarcare rapida de 15-25W, prin portul USB-C. Procesorul va juca si el un rol important in vanzarile lui S20 Fan Edition, intrucat vom a vea de-a face cu o unitate Snapdragon 865.

In mare parte din pietele in care Samsung vinde telefoane din gama S20, ele sunt echipate cu procesoare Exynos, care sunt dovedite a fi putin mai lenese decat cele fabricate de Qualcomm. Asadar, S20 Fan Edition ar putea fi telefonul perfect pentru cei care au ezitat pana acum sa achizitioneze un S20 din cauza procesorului Exynos.

Tot pe partea tehnica, S20 Fan Edition este asteptat cu minim 6 GB de RAM si stocare standard de 128 GB. Zvonurile mai spun si ca Fan Edition 5G va fi disponibil in toate tarile in care sunt prezenti Samsung, intr-o incercare de a impulsiona vanzarile companiei. Galaxy S20 Fan Edition ar urma sa apara in rosu, alb, verde si oranj, dar despre acest aspect vom afla cu siguranta detalii pe 5 august.