Primele filmari cu Samsung Galaxy Fold

/, Blog, Samsung/Primele filmari cu Samsung Galaxy Fold

Desi mai este cam o luna pana cand primul telefon pliabil al lui Samsung va ajunge in Statele Unite la clienti, au aparut deja filmari cu acest terminal. Nu stim daca este vorba de un prototip functional sau de unul din telefoanele pregatite deja pentru vanzare, dar in film se poate observa clar ca pe ecranul cel mare ramane o cuta in zona de indoire.

Ea nu pare sa afecteze imaginile afisate pe display in nici un fel, insa existenta ei nu poate fi trecuta cu vederea. Samsung au declarat ca aceasta este una din problemele cele mai intens investigate de catre departamentul lor de dezvoltare. Producatorul koreean a admis ca ea ar putea deveni suparatoare dupa aproximativ 10000 de indoiri, dar ca va inlocui ecranele necorespunzatoare in mod gratuit pentru clientii care vor solicita acest lucru.

Dat fiind ca nu stim despre ce versiune de Galaxy Fold este vorba in acest scurt film, nu putem decat sa speram ca modelele care vor fi vandute clientilor finali sa nu aiba acea cuta in centrul ecranului de 7.3″ Pentru moment, imaginile prezentate nu par a fi distorsionate de imperfectiunea displayului, iar daca lucrurile raman asa, probabil ca utilizatorii se vor obisnui cu el.

In film, Galaxy Fold este pliat de posesorul lui folosing o singura mana, ceea ce indica un grad ridicat de ergonomie. Ecranul exterior este alungit pe verticala, datorita geometriei speciale a telefonului, dar pare utilizabil aproape la fel de bine ca in cazul unui terminal obisnuit. Totusi, pentru continut video sau jocuri, credem ca Fold va trebui folosit in modul tableta.

Asteptam ca Galaxy Fold sa ajunga la destinatari pentru a vedea cum se comporta in viata reala, mai ales dupa cateva luni de folosire intensa. Despre o inlocuire sticla Samsung in cazul lui Fold nu prea poate fi vorba, intrucat ecranul este acoperit un un tip special de plastic. Apple deocamdata il evita, asteptand sa apara o sticla care sa se comporte eventual mai bine, pentru a o folosi la iPhone-ul lor pliabil.