Primele filmari cu Samsung S21

/, Blog, Samsung/Primele filmari cu Samsung S21

Pe internet au aparut deja primele filmari cu viitorul Samsung S21, care confirma designul noului flagship al koreenilor. Din imaginile prezentate se observa marginile foarte subtiri ale displayului si perforatia centrala pentru camera de selfie, precum si noua forma a insulei care contine cele trei camere ale modulului principal.

Referitor la noul ecran Samsung, youtuberul spune ca afiseaza culori prea saturate, in special cand e vorba de albastru si verde. Cum telefonul acesta este insa un model de pre-productie, nu ne asteptam ca el sa ruleze firmware-ul final, asa ca aceste erori cromatice vor fi cel mai probabil corectate in versiunea de software care va fi instalata inainte de vanzare.

Dupa mai multe zile de folosire, autorul filmuletului ne spune si ca bateria rezista foarte bine, ajungand fara probleme sa dureze o zi de utilizare serioasa. El ruleaza un test Geekbench 5 pe telefon, rezultand un scor de 115 in performanta single-core si 3326 in multi-core, valori care situeaza acest dispozitiv mult sub ceea ce obtinuse iPhone 12. La fel insa, este de asteptat ca Samsung sa aduca imbunatatiri in firmware-ul final.

In rest, nu sunt oferite prea multe alte detalii. La urma-urmei, se cam stie deja mult despre cum va fi S21 din punct de vedere tehnic, iar ce ramane de testat este cum va functiona el in viata reala. Desigur, suntem nerabdatori sa vedem daca acumulatorul se va comporta potrivit asteptarilor, in special pentru ca este stiut ca noile versiuni de Android aduc adesea probleme la acest capitol.

Samsung s-a mai confruntat cu imperfectiuni cand a fost vorba de camere si in unele cazuri a fost nevoie de mai multe update-uri pentru a elimina toate erorile. Putem spera ca producatorul koreean si-a invatat lectiile din trecut si va reusi sa ii scuteasca pe viitorii posesori de S21 de a trece inca o data prin lungile si frustrantele asteptari ale unor firmware noi care sa ruleze impecabil.