Primele imagini cu Galaxy Note 10+

/, Blog, Samsung/Primele imagini cu Galaxy Note 10+

Au aparut primele imagini cu phabletul pe care Samsung urmeaza sa il lanseze in curand, noul Note. Unul din cele mai interesante detalii este faptul ca Samsung a preferat sa mentina modelul de denumire al phableturilor coerent cu cel al familiei S10. Asadar, varianta de top a lui Note 10 nu se va numi Note 10 Pro, asa cum fusese speculat in ultimele luni, ci Note 10+.

Stim ca producatorul koreean planuieste sa lanseze doua versiuni ale lui Note 10, modelul standard si modelul Plus. Cel superior va avea patru camere principale, spre deosebire de modelul standard, care ramane cu doar trei. Ele sunt preluate de la cea mai noua gama S, cu modelele S10 si respectiv, S10+.

Alte diferente notabile gasim in domeniul displayurilor, Note 10+ fiind echipat cu un ecran ceva mai mare decat al versiunii standard. Rezolutia este de asteptat sa fie aceeasi si sa ofere vizualizare de foarte buna calitate atat pentru fotografii cat si pentru continutul video. Acest display are si scannerul ultrasonic de amprenta integrat, ceea ce va duce la costuri mai ridicate in cazul in care il deteriorati, nemaiputandu-se face doar o inlocuire sticla Samsung, ca pana acum.

Unul din detaliile destul de bizare este alegerea facuta de Samsung in ceea ce priveste amplasarea camerei de selfie. Cum industria de mobile mai are mult de lucru pana la integrarea camerelor in spatele ecranelor si obtinerea de imagini excelente, Samsung Note 10 vine cu un ecran decupat. Totusi, in cazul noilor phableturi, acesta perforatie nu a mai fost pozitionata in lateralul partii superioare a displayului. Ea este acum in centrul ecranului iar parerile despre acest fapt deja impart fanii Samsung in doua tabere.

Noua nu ne place deloc felul in care arata acea zona a lui Note 10+ pentru ca pare sa scoata in evidenta prea mult prezenta camerei. Amplasarea mai aproape de una din margini ar fi scos-o din centrul atentiei, dar koreenii au crezut de cuviinta sa o lase asa. In cele din urma, clientii sunt cei care vor decide, simplu, prin volumul de vanzari.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.