Primele imagini cu Huawei P40

/, Blog, Huawei/Primele imagini cu Huawei P40

Desi mai este pana la lansarea oficiala a lui Huawei P40, DigitalTrends au reusit sa puna mana pe un prototip al acestui telefon. Huawei le-a interzis sa faca publice imagini detaliate ale acestui terminal si de aceea avem parte doar de fotografii ale spatelui. La fel cum nu au putut sa fotografieze noul ecran Huawei, celor de la DigitalTrends le-a fost negata si posibilitatea de a porni telefonul ca sa experimenteze interfata grafica sau sa foloseasca in vreun fel camerele foto. Asadar, nu avem prea multe detalii despre P40, inafara felului in care arata partea lui din spate.

Cat priveste aspectul si dimensiunile, DigitalTrends apreciaza ca P40 este aproape identic cu P30 Pro, doar ca este putin mai gros, probabil din cauza insulei cu camere, care pare a fi pic mai protuberanta decat la alte modele.

Corpul de sticla are marginile mai curbate, ceea ce il face sa se simta mai confortabil in mana, declara sursa citata. Stratul de sticla de pe spate este lucios, iar daca Huawei nu ii aplica un tratament oleofobic, s-ar putea sa trebuiasca sters destul de des, in cazul in care utilizatorii nu vor folosi o carcasa de protectie. Marginile ecranului sunt si ele curbate, dar nu atat de pronuntat ca in cazul displayului Waterfall.

Modulul principal va avea trei camere, din care cea principala se asteapta a fi una de 52 MP, secondata de una periscop si una ultrawide. In fotografie se mai vede si unul de tip Time-of-Flight, alaturi de blitzul LED si microfonul principal. Noul Huawei are port USB-C, dar ii lipseste mufa jack stereo de 3.5 mm.

Asteptam in continuare detalii despre Huawei P40, precum si fotografii complete, pe masura ce se apropie data anuntului oficial.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.