Primele imagini cu Samsung Galaxy Z Fold 2

/, Blog, Samsung/Primele imagini cu Samsung Galaxy Z Fold 2

Mai este o saptamana pana la evenimentul Galaxy Unpacked unde Samsung va prezenta o sumedenie de noutati, iar zvonurile despre amanarea lui Z Fold 2 au fost spulberate. Avem deja primele imagini cu noul telefon cu ecran Samsung flexibil al koreenilor.

Ele au aparut pe Twitter si infatiseaza displayul acestui nou terminal. Cea mai notabila diferenta fata de Fold-ul initial o reprezinta eliminarea crestaturii urate pe care acel telefon o avea in coltul din dreapta sus. Prezenta ei fusese impusa de multitudinea de senzori pe care designerii lui Samsung pur si simplu nu au stiut cum sa ii aranjeze altfel. Ei bine, acea zona inestetica poate fi data uitarii.

Noul Galaxy Z Fold 2 are acum o perforatie circulara in mijlocul partii superioare a ecranului din dreapta. In acel loc va fi amplasata, cel mai probabil, o singura camera de selfie, alaturi de alti senzori care au fost micsorati. Desi nici aceasta abordare nu este perfecta, ea reprezinta un important pas inainte pentru producatorul koreean.

Displayul difera si el de cel al primului Fold, Samsung trecand la utilizarea noului compus Ultra Thin Glass, care ofera caracteristici mai bune si o durabilitate ceva mai ridicata decat a modelului initial. Utilizatorii vor trebui in continuare sa aiba mare grija de acest display intrucat el este semnificativ mai fragil decat unul traditional acoperit cu sticla Gorilla Glass si este mult mai predispus zagrierii la contactul cu obiecte dure sau chiar daca se apasa mai tare pe el cu unghia.

Zvonurile spun ca Samsung Galaxy Z Fold 2 ar urma sa fie lansat cu un pret in jurul a 2000 de dolari/Euro, ceea ce il face un telefon exclusiv pentru impatimitii de tehnologie. Camerele principale sunt trei la numar si au fost regandite, cea de baza urmand a fi una de 64 MP, in timp ce camera de selfie se asteapta a fic ea prezenta si in S20 sau Note20.