Primele probleme cu ecranul lui Galaxy Fold

/, Blog, Samsung/Primele probleme cu ecranul lui Galaxy Fold

Samsung a trimis cateva exemplare al lui Galaxy Fold catre un numar de publicatii de specialitate, dar aceasta miscare de marketing a avut si cateva rezultate dezastruoase. La doar 2 zile dupa ce aceste publicatii au primit telefoanele pentru a le face recenzii, terminalele au inceput sa aiba probleme majore.

Pana la acest moment, cel putin patru Galaxy Fold s-au confruntat cu probleme in cel mai vulnerabil si mai important punct, ecranul. In cazul telefoanelor trimise catre The Verge si CNBC, ecranele au devenit partial sau total neoperationale in conditii de utilizare normala, in cazul primului, ecranul prezentand si o umflatura anormala in zona de pliere. Alte anomalii inregistrate au fost o jumatate de ecran care ramanea complet alba sau evidente distrugeri ale stratului care afiseaza culoarea, el ramanand negru ca si cum ar fi fost o pata de ulei in interiorul displayului.

In cazul telefonului trimis catre MKBHD, displayul avea un strat de plastic desprins in partea de jos a zonei de flexare, care parea foarte asemanator cu folia de protectie cu care se livreaza din cutie cele mai multe telefoane. Cand Marques Brownlee, cel care se ocupa de recenzia telefonului a incercat sa o desprinda, ecranul a fost compromis total. El a mai observat si o ruptura in partea superioara a zonei de indoire.

Samsung investigheaza aceste intamplari, cerand utilizatorilor sa returneze telefoanele spre a le inlocui. In acelasi timp, producatorul koreean a emis un comunicat oficial catre toti posesorii actuali si viitori de Galaxy Fold, explicand ca displayurile sunt acoperite cu o folie speciala care are rol de a reduce pericolul de zgariere, si ca ea nu trebuie indepartata, fiind parte integranta a acelui ecran Samsung.

Ramane de vazut daca aceste defecte sunt doar cazuri izolate, care pot fi atribuite unor erori in fabricarea loturilor initiale de Galaxy Fold, ori reprezinta o problema majora cu care s-ar putea confrunta acest model. Amintim ca cele mai multe exemplare care fusesera trimise catre presa au functionat perfect in aceasta perioada.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.