Primele randari ale lui Galaxy Fold 2 arata bizar

/, Blog, Samsung/Primele randari ale lui Galaxy Fold 2 arata bizar

Samsung sunt inca foarte secretosi in ceea ce priveste viitorul lor terminal Galaxy Fold 2 si inca nu au dat publicitatii nici o imagine oficiala ori vreo lista de specificatii. In absenta acestor informatii, comunitatea online s-a dovedit a fi activa, iar una din sursele majore, tipsterul IceUniverse, a publicat recent o randare digitala a lui Fold 2 care prezinta un detaliu extrem de bizar.

Se stia deja ca Samsung vor modifica felul in care sunt aranjate camerele de selfie pentru cea de-a doua versiune a lui Fold. Cea initiala avea un modul de mari dimensiuni, care avea un impact semnificativ asupra ecranului, ocupand un spatiu destul de mare in coltul din dreapta sus.

Producatorul koreean a optat pentru o singura camera de selfie, care va “vedea” printr-o perforatie in noul ecran Samsung folosit. Totusi, pozitionarea acestei perforatii este ciudata. Ea nu avea cum sa fie pusa in centrul displayului, pentru ca acolo este zona de pliere. O alegere care ni s-ar fi parut fireasca ar fi fost in unul din colturi, dar Samsung au ales altceva.

Ei au preferat sa aseze camera de selfie in centrul jumatatii din dreapta a ecranului. Daca am fi avut un ecran obisnuit, aceasta pozitie ar fi avut sens, dar acum, cu Fold 2 desfacut, lucrurile arata foarte ciudat. Desigur, este posibil ca in realitate, telefonul sa arate diferit, insa IceUniverse nu s-a prea inselat pana acum.

El mai adauga ca ecranul principal va fi unul de 120 Hz, cu diagonala de 7.7″ si rezolutie 2213 x 1689 pixeli, in timp ce ecranul extern va fi unul de 60 Hz, cu diagonala de 6.23″ si rezolutie 2267 x 819 pixeli. Senzorii camerelor ar putea fi 64 MP, 16 MP si 12 MP pentru modulul principal, doi dintre ei avand stabilizare optica. Luna august se apropie, si odata cu ea, momentul in care am putea vedea Galaxy Fold 2 lansat in mod oficial.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.