Primele randari ale lui Galaxy M12

/, Blog, Samsung/Primele randari ale lui Galaxy M12

Desi in ultima vreme au aparut speculatii potrivit carora noul Galaxy M12 ar putea fi de fapt unul si acelasi telefon cu Galaxy F12, avem deja o randare digitala a felului in care ar putea arata acest terminal.

Inainte de aceste randari CAD, au aparut online niste fotografii despre care se spunea ca reprezinta sasiul lui M12, si nu am putut sa nu observam felul in care dispunerea camerelor imita noua generatie de iPhone 12. Acest telefon va avea patru camere, insa exista si voci care sustin ca va fi vorba de doar trei, la care se adauga inca un nou tip de senzor. Spre deosebire de iPhone, care are flashul LED integrat in insula cu camere, terminalul lui Samsung il are in afara acesteia.

M12 ar urma sa fie echipat cu un ecran Samsung LCD de 6.5” diagonala, cu rezolutie HD+ si, datorita atat tehnologiei folosite, cat si a ratiunilor de pret, el nu va beneficia de un scanner de amprenta integrat. Acest senzor ar urma sa fie amplasat in butonul lateral de pornire/oprire, in timp ce carcasa si capacul din spate ar urma sa fie facute din plastic.

Acumulatorul ar trebui sa fie unul foarte generos, el putand inmagazina 7000 mAh. Inca nu stim ce putere maxima de incarcare va suporta M12, dar ne putem astepta chiar si la 25W, in cazul cel mai bun. Samsung a mentinut mufa jack stereo de 3.5mm pentru casti alaturi de portul USB-C.

Galaxy M12 ar putea aparea in ianuarie 2021, daca e sa ne luam dupa calendarul lansarilor versiunilor anterioare, care s-au succedat la aproximativ 6 luni, M11 iesind pe piata in iunie anul acesta.