Primele randari ale lui Note 20 arata o camera integrata in display

/, Blog, Samsung/Primele randari ale lui Note 20 arata o camera integrata in display

Au iesit la iveala primele randari digitale ale viitorului phablet asteptat din partea lui Samsung, Galaxy Note 20. Desi nu avem vreo certitudine ca acest terminal va arata intr-adevar asa, imaginile prezentate arata spectaculos.

Cel mai interesant detaliu legat de felul in care a fost imaginat Note 20 il reprezinta absenta unei camere de selfie. Asta nu inseamna insa ca Samsung Note 20 nu va avea una, ci dimpotriva, ca el ar putea-o avea integrata in spatele displayului. Este incert daca producatorul koreean a reusit sa fabrice un ecran Samsung care sa permita instalarea unei camere dedesubtul lui si care sa ofere in acelsai timp si o calitate buna a imaginii.

Cert este ca instalarea unei asemenea camere pare a fi unul din telurile cele mai inalte pe termen scurt ale mai multor producatori de telefoane mobile, nu doar ale lui Samsung. Xiaomi si Oppo au facut deja cateva teste in aceasta directie, dar rezultatele au fost mult sub asteptari. Pot Samsung sa surmonteze obstacolele care stau in calea unei asemenea realizari? Cel mai probabil vom afla in cursul acestei veri, pe masura ce se apropie urmatorul eveniment Galaxy Unpacked, probabil in iulie sau august.

Imaginile arata un Note ale carui margini laterale au disparut de tot, in timp ce marginile superioara si inferioara au devenit si ele aproape insesizabile. Displayul nu mai are nici crestatura si nici vreun soi de perforatie si, la drept vorbind, arata excelent.

Vom vedea cat adevar contine aceasta imagine pe masura ce transpira mai multe informatii reale despre viitorul Galaxy Note.