Primele randari ale lui Samsung Galaxy A32 5G

/, Blog, Samsung/Primele randari ale lui Samsung Galaxy A32 5G

Am inceput sa primim vesti despre Galaxy A32 5G undeva prin vara, si se pare ca lucrurile au evoluat de atunci. Desi inca nu avem vesti oficiale din partea lui Samsung, au aparut pe net niste randari care provin de la un fabricant de carcase de protectie si ele ne pot indica felul in care ar putea arata acest telefon.

A32 ar putea deveni cel mai ieftin telefon 5G fabricat de Samsung si ar urma sa fie o imbunatatire a modelului precedent, Galaxy A31. Datorita pretului scazut cu care s-ar lansa, am putea avea parte de un ecran Samsung pe tehnologie LCD in loc de OLED, posibil cu aceeasi diagonala a lui A31, adica 6.4”, dar aceste detalii sunt inca invaluite in incertitudine. Nu ne-ar mira sa vedem totusi un A32 5G cu display OLED si scanner de amprenta integrat in ecran, ca cel al lui A31.

Randarile de pana acum indica faptul ca A32 5G ar avea trei camere in modulul principal, iar expertii din industrie estimeaza ca ar fi vorba de una de 48 MP, secondata de una ultrawide, probabil de 8 MP si de una de adancime cu un senzor de 2 MP. Camera de selfie ar putea fi una de 13-24 MP, caci Samsung s-au dovedit a fi din ce in ce mai generosi la acest capitol, chiar si cu telefoanele mai ieftine.

Fotografiile prezentate arata si un port USB-C, o mufa jack de 3.5mm pentru casti si, in mod ciudat, doua flashuri LED. Legat de acest aspect, este posibil ca unul din cele doua blitzuri sa fie inlocuit de un al patrulea senzor in versiunea reala a telefonului, probabil unul de macro, la fel cum avea si A31.

Spatele ar urma sa fie din plastic, tot pentru a mentine pretul scazut, in timp ce acumulatorul ne asteptam sa aiba 5000 mAh, valoare care pare sa devina standardul actual pentru Samsung. Din pacate nu exista deocamdata estimari de pret sau o data de lansare.