Primele randari ale lui Samsung Galaxy A51

/, Blog, Samsung/Primele randari ale lui Samsung Galaxy A51

Samsung va aduga in curand un nou membru in deja marea familie Galaxy A. Este vorba despre Galaxy A51, pe care l-am vazut trecand pe la Geekbench sub numele de cod SM-A515F, si care au dezvaluit ca va fi echipat cu un procesor Exynos 9611 si 4 GB de memorie RAM, intocmai ca predecesorul lui, A50.

Au aparut si primele randari digitale ale felului in care ar putea arata Galaxy A51. OnLeaks ne infatiseaza un telefon echipat cu un ecran Samsung care este intrucatva similar cu cel de pe Note 10, in sensul ca are o perforatie centrala in partea superioara, pentru camera de selfie de 32 MP. Designul displayului e unul de tip “fara margini” iar asta il face foarte elegant, in ciuda faptului ca avem de-a face cu un telefon din gama medie de pret. Ecranul este plat, un atribut indragit de multi din fanii Samsung.

Producatorul koreean a optat pentru nu mai putin de patru camere in modulul principal, dar ele sunt acum dispuse in forma de L, grupate intr-o insula dreptunghiulara. Se pare ca senzorul de adancime, cel de 5 MP, este cel care a fost mutat din aranjamentul traditional pe verticala. Zvonurile actuale indica faptul ca Galaxy A51 ar putea avea o camera principala de 48 MP, ajutata de una ultrawide de 12 MP si una telefoto cu un senzor de aceeasi calitate.

Cel mai probabil, A51 va avea o baterie de 4500 mAh care suporta incarcare rapida prin intermediul unui port USB-C. De remarcat ca Samsung a pastrat mufa stereo jack de 3.5mm, probabil gadindu-se ca cei care vor cumpara acest telefon nu vor fi dispusi sa plateasca prea mult pe o alta pereche de casti, cu conectivitate wireless.

Wi-Fi Alliance a certificat deja acest terminal pentru conexiuni la standardele a, b, g si n si faptul ca va rula Android 10 din fabrica.