Primul ecran de Samsung Galaxy Fold defect

/, Blog, Samsung/Primul ecran de Samsung Galaxy Fold defect

Brian Heater de la TechCrunch a intrat in posesia unui Samsung Galaxy Fold, dar se pare ca norocul nu i-a suras. Desi telefonul lui Brian face parte din cel de-al doilea val de Fold, pe care Samsung le-a redesenat in cateva puncte cheie pentru a le face mai durabile, se pare ca lucrurile nu stau chiar asa.

La doar o zi dupa ce a scos telefonul din cutia lui, Brian a observat o zona care se comporta bizar, situata fix in centrul ecranului, pe portiunea de flexare a acestuia. Dupa cum se poate vedea in fotografia pe care a postat-o online, in acea zona pixelii sunt aprinsi la intamplare, semanand foarte bine cu pixelii morti de pe monitoarele clasice.

Proprietarul acestui Galaxy Fold sustine ca defectiunea a aparut din senin, fara sa fi fost cauzata de manipularea gresita a dispozitivului. Dupa ce a relansat modelul Fold, Samsung a dat publicitatii o serie de indicatii referitoare la folosirea lui, informand proprietarii sa nu il bage in lichide, sa nu ii ataseze o folie de protectie, sa aiba grija sa nu ramana obiecte de mici dimensuni intre laturile lui atunci cand il pliaza, sau sa nu apese prea tare pe ecran. Desi Brian spune ca a respectat aceste instructiuni cu strictete, defectiunea s-a produs, totusi.

Editorul TechCruch a informat producatorul imediat, iar acesta a preluat deja dispozitivul defect pentru a-l analiza, suspectand in prima instanta ca este vorba despre o eroare de fabricare a acelui ecran Samsung. Suntem curiosi sa aflam care este verdictul oficial si felul in care el va afecta vanzarile lui Galaxy Fold, care tocmai au inceput de cateva zile in India si Statele Unite.