Probleme incarcare

/Probleme incarcare

Conectorul de incarcare USB

Telefonul tau nu mai incarca sau nu te poti conecta la calculator cu el? Este clar ca ai probleme la portul USB al telefonului tau. Cauzele pot fi diverse in aceasta situatie, fiind vorba atat de o posibila ruptura a acestuia, cat si un eventual condens care a ajuns sa-ti deterioreze conectorul de incarcare USB. Este necesar sa consulti cat mai repede posibil tehnicianul nostru de specialitate pentru a verifica originea problemei, iar daca ai noroc si ai facut pasul din timp, alte componente nu se vor mai defecta din aceasta cauza. De ce spun asta? Pentru ca anomalia functionarii portului USB al telefonului tau poate duce in timp si la aparitia altor defectiuni care iti vor pune in pericol utilizarea corespunzatoare al telefonului.

De exemplu daca conectezi incarcatorul invers la telefonul tau, aceasta poate duce la ruperea unei parti foarte importante a conectoruloui USB, ulterior dandu-ti seama ca telefonul tau nu mai incarca. In toate aceste cazuri remedierea trebuie sa se faca de specialistul nostru pentru a nu mai agrava functionalitatea telefonului tau.

Problema incarcatorului

Te-ai asigurat de buna functionare a incarcatorului sau al cablului USB care se conecteaza de incarcatorul tau? Si aceasta poate fi o problema care duce la anomalia incarcarii telefonului tau. Ruperea sau deteriorarea acestora poate duce si la defectarea completa a device-ului pe care il folosesti zilnic.

Reparatia de specialitate a mufei de incarcare USB

Este indicat ca diagnoza problemei de incarcare in ansamblu si reparatia sa fie efectuata de colegii nostrii calificati din service, avand in vedere faptul ca reparatiile unor asa zisi “tehnicieni” din service-uri neautorizate poate duce la defectarea altor componente ale telefonului si chiar la nefericitul caz in care telefonul sau placa de baza trebuie schimbat complet. Este posibil ca remedierea sa se faca in aceeasi zi, daca telefonul este trimis la noi din timp.

NEW ADDONS

LIFE TIME UPDATES

DOWNLOAD NEW FEATURES

FASTER & FRIENDLY SUPPORT

Reparatii Allview P8 Energy

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: