Probleme incarcare

Probleme incarcare - Service GSM Cluj

reparatii-rapide4

Conectorul de incarcare USB

Telefonul tau nu mai incarca sau nu te poti conecta la calculator cu el? Este clar ca ai probleme la portul USB al telefonului tau. Cauzele pot fi diverse in aceasta situatie, fiind vorba atat de o posibila ruptura a acestuia, cat si un eventual condens care a ajuns sa-ti deterioreze conectorul de incarcare USB. Este necesar sa consulti cat mai repede posibil tehnicianul nostru de specialitate pentru a verifica originea problemei, iar daca ai noroc si ai facut pasul din timp, alte componente nu se vor mai defecta din aceasta cauza. De ce spun asta? Pentru ca anomalia functionarii portului USB al telefonului tau poate duce in timp si la aparitia altor defectiuni care iti vor pune in pericol utilizarea corespunzatoare al telefonului.

De exemplu daca conectezi incarcatorul invers la telefonul tau, aceasta poate duce la ruperea unei parti foarte importante a conectoruloui USB, ulterior dandu-ti seama ca telefonul tau nu mai incarca. In toate aceste cazuri remedierea trebuie sa se faca de specialistul nostru pentru a nu mai agrava functionalitatea telefonului tau.

Problema incarcatorului

Te-ai asigurat de buna functionare a incarcatorului sau al cablului USB care se conecteaza de incarcatorul tau? Si aceasta poate fi o problema care duce la anomalia incarcarii telefonului tau. Ruperea sau deteriorarea acestora poate duce si la defectarea completa a device-ului pe care il folosesti zilnic.

Reparatia de specialitate a mufei de incarcare USB

Este indicat ca diagnoza problemei de incarcare in ansamblu si reparatia sa fie efectuata de colegii nostrii calificati din service, avand in vedere faptul ca reparatiile unor asa zisi “tehnicieni” din service-uri neautorizate poate duce la defectarea altor componente ale telefonului si chiar la nefericitul caz in care telefonul sau placa de baza trebuie schimbat complet. Este posibil ca remedierea sa se faca in aceeasi zi, daca telefonul este trimis la noi din timp.

PROBLEME FRECVENTE

Reparare/inlocuire ecran
Schimbare/reparare port incarcare
Reparatii/inlocuire camera foto
Reparare/inlocuire baterie
Reparare/inlocuire antena

SERVICIILE NOASTRE

Reparatii in aceiasi zi
Reparatii prin curier
Piese de schimb originale sau de calitate
Echipa service competenta
Estimare costuri gratuit

Telefonul tau e doar la un pas de a fi reparat.

Vanzari/Cumparari

Telefonul tau s-a defectat si nu mai vrei sa fie reparat? Poate vrei sa-ti cumperi cel mai nou model in locul celui vechi? Cumpara. Vinde. Schimba – la PHONEFIX

Intrebari frecvente

La PhoneFix reparatia telefoanelor este la ordinea zilei.

In afara de asta, mai reparam tablete si smartwatch-uri

Scoate imediat bateria din el!

Vino cu telefonul cat de repede poti la service-ul PhoneFix.

Suntem dispusi sa achizitionam telefonul dumneavoastra pentru piese de schimb sau reciclare

De obicei ne incurajam clientii sa foloseasca curierate care fac asigurare pe colet si au un numar de identificare (tracking number) cu care clientul poate sa verifice unde ii este coletul. Daca clientul doreste ca telefonul sa-i fie returnat cat mai curand, trimiterea trebuie sa se faca prin curierat rapid in ambele sensuri.Clientii nostri isi pot alege liber firma de curierat cu care vor sa trimita pachetul.

In general pretul trimiterii pachetelor sunt undeva intre 16-20 RON cu livrare a doua zi, cu firma de curierat Fan Courier.

Pretul final include atat piesele originale schimbate cat si manopera.

Din cauza faptului ca reparatiile pot fi de multe feluri, clientul plateste dupa ce telefonul i-a fost reparat.

DA! Daca ai nevoie de salvarea datelor din telefonul tau, vino direct la noi! Dispunem de toate mijloacele de ultima generatie, ca tu sa nu pierzi nici o informatie salvata pe device-ul tau.

Exista posibilitatea ca unele defecte ale telefonului sa nu mai permita salvarea datelor, dar tehnicienii PhoneFix nu vor efectua niciodata reparatii care vor duce la pierderea datelor tale!

In cazul in care device-ul tau a suferit un soc fizic/mecanic in urma caruia s-a spart/rupt ceva sau a suferit contaminare cu lichide,produsul tau isi pierde garantia. Garantia nu se refera in nici un caz la defectele cauzate de utilizator.

Remedierea telefoanelor si altor aparate electronice care au suferit contacte cu lichide este una dintre cele mai inalte performante ale tehnicienilor PhoneFix.

Daca telefonul tau a avut de-a face cu apa, vino cu el sau trimite-l cat mai repede la PhoneFix!

Contacteaza-ne

Vezi politica de confidențialitate

CAPTCHA image

Ne ajută să filtrăm conținutul de tip spam.