Probleme software pentru ecranul lui iPhone 11

/, IOS, iPhone/Probleme software pentru ecranul lui iPhone 11

Telefoanele de top lui Apple si cele ale lui Samsung au un detaliu comun deranjant: unii utilizatori de iPhone 11 Pro au mentionat pe retelele sociale ca displayurile terminalelor lor au capatat cu nuanta verzuie dupa deblocare.

O problema asemanantoare a afectat in trecut si terminalul Pixel 4 XL al lui Google, dar si unele modele de OnePlus 8 Pro. Un update recent a cauzat aceleasi probleme pe Samsung S20 Ultra, iar acum aceasta situatie a fost detectata si in unele cazuri pe iPhone 11 Pro si 11 Pro Max.

Problemele au inceput sa fie semnalate odata cu versiunea 13.4 de iOS, dar nici macar cel mai recent update, iOS 13.5.1 nu pare sa le fi rezolvat. Acest neajuns nu a fost intalnit pe modele de baza ale generatiei a 11-a, dar nici pe modelele echipate cu un ecran iPhone de tip LCD, precum XR.

Un proprietar de iPhone 11 Pro a remarcat ca acea “ceata” verde era foarte prezenta atunci cand luminozitatea era sub nivelul de 40%, aparand imediat dupa deblocare si disparand dupa aproximativ cinci secunde. Utilizatorul a facut o resetare de fabrica si a oprit inclusiv functia Face ID, dar imbunatatirile au fost minore.

Apple nu au facut inca nici un comentariu oficial asupra acestei probleme, dar se pare ca ecranele de iPhone 11 Pro si 11 Pro Max nu au defectiuni, acest neajuns fiind cel mai probabil o chestiune de software, decat una de hardware.

Cele mai multe presupuneri indica faptul ca Apple ar lucra la remedierea acestei probleme suparatoare adunand informatii din piata si pregatind un nou update, inainte ca versiunea 13.5.5 sa iasa din faza de beta.