Randari excelente ale seriei Samsung S21

/, Blog, Samsung/Randari excelente ale seriei Samsung S21

Cu aproximativ o luna inaintea lansarii anticipate a lui Samsung S21, ne parvin o serie de randari CAD exceptionale ale acestui model. Desigur, ele au fost realizate in functie de ce se stie pana acum despre aceste dispozitive, insa rezultatul este unul admirabil.

Imaginile care au iesit la iveala in mediile online confirma faptul ca S21 nu va avea un ecran Samsung integral si fara perforatii. Acest tip de display ar putea aparea insa undeva mai inspre toamna, pe una din noile generatii de Z Fold, daca e sa dam crezare celor mai recente zvonuri.

Terminalele din seria Samsung S21 au ajuns sa difere in mai multe aspecte decat pana acum. Alaturi de dimensiunea ecranului si tipul de camere, anul viitor vom vedea o diferentiere bazata si pe materialele care intra in componenta lor.

S21 si S21+ vor avea sasiul din metal, insa partea din spate nu mai este fabricata din sticla, ci din plastic. Aceasta modificare este probabil dictata de ratiuni de pret dar si de rezistenta la cadere. Inlocuirea unui spate din plastic va costa mult mai putin decat a unuia din sticla, iar Samsung se asteapta ca o mare parte dintre clienti fie atrasi de acest lucru.

S21 si S21+ vor avea senzori de 12 MP pentru camerele principala si ultrawide, cu una de 64 MP cu zoom 3x. Displayurile vor rula o rata de refresh de 120 Hz, cu rezolutie de 1080p si vor fi plate, 6.7” pentru S21+ si probabil 6.4-6.5” pentru S21. Memoria de baza este de 8 GB, cu optiuni de pana la 16 GB, in timp ce acumulatorii ar putea avea capacitatea de 4800 mAh. S21+ va fi oferit in culorile Phantom Black, Phantom Silver si Phantom Violet, in timp ce versiunea de baza S21 va avea variantele Phantom Gray, Phantom White, Phantom Violet si Phantom Pink.

In cazul lui S21 Ultra, avem de-a face cu un spate de sticla, cu un ecran de 6.8” usor curbat si cu refresh dinamic de pana la 120 Hz chiar si la rezolutie 1440p. Korea, China si Statele Unite primesc procesoare Snapdragon 888, iar restul lumii, cel mai probabil un Exynos 2100. Unele zvonuri spun ca Samsung va avea doar doua versiuni de memorie/stocare, 12 GB/128 GB sau 16 GB/512 GB, dar ele nu au fost confirmate inca.

S21 Ultra ar urma sa aiba acumulator de 5000 mAh cu incarcare rapida de 25W ca si restul telefoanelor din serie, dar va fi disponibil doar in Phantom Black si Phantom Silver.