Randari oficiale ale lui Huawei Mate 30 Pro dezvaluite

/, Blog, Huawei/Randari oficiale ale lui Huawei Mate 30 Pro dezvaluite

Huawei va anunta in mod oficial doua noi flagshipuri pe 19 septembrie. Este vorba despre Mate 30 si Mate 30 Pro, iar randari CAD oficiale ale celui din urma tocmai au aparut in presa online. Nu suntem 100% siguri ca ele prezinta cu acuratete nestirbita felul in care va arata Mate 30 Pro, dar cele mai multe detalii par sa fie la locul lor.

Aceste doua terminale introduc un nou tip de ecran Huawei, denumit Waterfall. Aveam cunostinta despre el de cateva saptamani bune, dar aceste randari vin sa confirme alegerea facuta de producatorul chinez. Displayurile Waterfall au marginile lungi puternic curbate, care ajung aproape la jumatatea grosimii telefonului. Desi spectaculos, acest ecran cel mai probabil nu va avea functiile tactile pe margini, asa cum era acum cativa ani ecranul Edge al lui Samsung.

Un alt detaliu care ne-a sarit in ochi este dimensiunea crestaturii din partea superioara, care va contine un scanner 3D care incearca sa rivalizeze cu Face ID a lui Apple si nu mai putin de trei camere de selfie. Pe spatele telefonului avem un numar de patru camere, din care doua vor avea senzori de 40 MP.

Un al treilea are 8 MP pentru telephoto, in timp ce al patrulea va fi utilizat pentru tehnologia Time-of-Flight. Flashul LED si un senzor aditional, impreuna cu logoul Leica sunt pozitionate catre marginea spatelui, in afara modulului circular de camere.

Randarile digitale nu ne arata nici un buton lateral de volum, ceea ce ne face sa credem ca Hauwei au implementat un senzor tactil in acea zona. Utilizatorii ar trebui sa isi miste degetul in sus sau in jos pentru a ajusta volumul.

Se pare ca Mate 30 Pro va avea un ecran de 6.6″, acompaniat de un sasiu elegant din metal, cu un procesor Kirin 990 cu modem 5G si o baterie de 4500 mAh. Se crede ca acest telefon va suporta incarcare rapida de 55W prin fir si de 25W wireless, dar va rula o versiune de Android nelicentiata de catre Google, care vine fara Chrome, Google Maps, alte aplicatii si servicii Google si fara Play Store.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.