Randarile lui Huawei P40 pro arata extraordinar

/, Blog, Huawei/Randarile lui Huawei P40 pro arata extraordinar

Waqar Khan a publicat recent un video care infatiseaza o randare a lui Huawei P40 Pro din multiple unghiuri si care, in cazul in care telefonul real ii va semana, ii va face pe multi sa si-l doreasca. In cazul in care randarile acestui terminal in nuanta verde facute de catre EVLeaks v-au suscitat interesul, pregatiti-va pentru adevarata splendoare.

Randarile lui Khan au un look foarte oficial si ne intrebam cat de aproape sunt de felul in care va arata in realitate P40 Pro. Imaginile propuse de Khan ne infatiseaza un telefon cu un aspect elegant si sobru, in ciuda faptului ca nu aduce mai nimic cu adevarat nou in acest domeniu.

Insula in care sunt grupate cele patru camere principale nu va fi pe placul tuturor, mai ales cand vine vorba de clientii care au apreciat dintotdeauna designul curat al telefoanelor ceva mai vechi, ale caror senzori erau integrati complet in corpul terminalului. Aranjamentul actual al camerelor face ca o husa de protectie a telefonului, care sa acopere si camerele si frumosul ecran Huawei sa fie un pic mai groasa, ceea ce i-ar putea deranja pe unii.

Imaginile digitale infatiseaza si butonul de pornire rosu, o adevarata semnatura Huawei, scannerul de amprenta integrat in ecran, camera periscop si cei doi senzori de selfie grupati intr-o perforatie de tip “pilula” in partea stanga-sus a ecranului.

Ramane sa vedem specificatiile reale ale lui Huawei P40 Pro si ale modelului superior, denumit P40 Premium, caci batalia cu Samsung si viitoarea gama S20 s-ar putea dovedi cruciala pentru viitorul producatorului chinez, mai ales ca Statele Unite intentioneaza sa largeasca aria restrictiilor de business dintre companiile nord-americane si China.