Recuperare date

/Recuperare date

Transferul de date al telefonului

Pentru prevenirea unor situatii nedorite de defectare sau furt al telefonului este nevoie din cand in cand de un transfer profesional de date de siguranta. In vederea pastrarii datelor telefonului, exista o serie de modalitati de salvare a acestora. Printre acestea se numara salvarea pe o alta unitate PC sau pe spatiul de stocare numit “cloud”. La cumpararea unui telefon nou tendinta este sa transferi datele celui vechi pe acesta. Daca telefonul tau se defecteaza datele tale vor putea fi salvate inainte ca softarea sau schimbul de placa de baza sa intervina si sa pierzi totul de pe el.

Optiuni de transferare de date

Tehnologia secolului 21 permite existenta unor softuri cu ajutorul carora in ziua de azi se pot salva datele ca apoi acestea sa fie transferate si sincronizate la o unitate auxiliara. Cei mai multi dintre operatorii de retea ofera solutii wireless pe aceasta tema, informatiile stocate fiind depozitate in baze de date online, gata sa fie reincarcate la orice ora pe telefonul vechi si reparat sau pe unul nou cumparat.

Transferul de date executat profesional

In timp ce toate aceste optiuni sunt oferite gratuit de operatorii de retea, multi clienti prefera sa vina personal sau sa trimita prin curierat telefonul defectat in vederea salvarii datelor importante ale acestuia. In acest caz, datele, contactele, fotografiile vor fi salvate si reincarcate de specialistii nostri cu cele mai noi si performante softuri posibile.

Salvare de date

In cazul in care telefonul tau a avut contacte cu lichide este foarte posibil ca e-mailurile, contactele, datele sau calendarul sa-ti fie pierdute. Dar expertii nostri si aparatura cu softurile pe care le folosim fac posibila salvarea si reincarcarea acestora.

Expertii Phonefix va pot recupera urmatoarele date:

-Contacte

-Aplicatii

-Informatii personale

-Fotografii

-E-mail

Daca telefonul tau este dotat cu un cititor de card de memorie e posibil ca datele tale sa poata fi salvate cu ajutorul unui PC. Deasemenea putem oferi servicii de salvare a mesajelor, a documentelor, a contactelor, a muzicii stocate pe cardul de memorie.

Ramane doar sa vii cu telefonul personal sau sa ni-l trimiti prin curierat si te vei convinge de profesionalismul echipei noastre de experti GSM! Expertii nostri vor gasi cu siguranta o solutie optima pentru satisfacerea nevoilor tale!

NEW ADDONS

LIFE TIME UPDATES

DOWNLOAD NEW FEATURES

FASTER & FRIENDLY SUPPORT

hard-drive

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: