Recuperare date

Recuperare date - Service GSM Cluj

reparatii-rapide1

Transferul de date al telefonului

Pentru prevenirea unor situatii nedorite de defectare sau furt al telefonului este nevoie din cand in cand de un transfer profesional de date de siguranta. In vederea pastrarii datelor telefonului, exista o serie de modalitati de salvare a acestora. Printre acestea se numara salvarea pe o alta unitate PC sau pe spatiul de stocare numit “cloud”. La cumpararea unui telefon nou tendinta este sa transferi datele celui vechi pe acesta. Daca telefonul tau se defecteaza datele tale vor putea fi salvate inainte ca softarea sau schimbul de placa de baza sa intervina si sa pierzi totul de pe el.

Optiuni de transferare de date

Tehnologia secolului 21 permite existenta unor softuri cu ajutorul carora in ziua de azi se pot salva datele ca apoi acestea sa fie transferate si sincronizate la o unitate auxiliara. Cei mai multi dintre operatorii de retea ofera solutii wireless pe aceasta tema, informatiile stocate fiind depozitate in baze de date online, gata sa fie reincarcate la orice ora pe telefonul vechi si reparat sau pe unul nou cumparat.

Transferul de date executat profesional

In timp ce toate aceste optiuni sunt oferite gratuit de operatorii de retea, multi clienti prefera sa vina personal sau sa trimita prin curierat telefonul defectat in vederea salvarii datelor importante ale acestuia. In acest caz, datele, contactele, fotografiile vor fi salvate si reincarcate de specialistii nostri cu cele mai noi si performante softuri posibile.

Salvare de date

In cazul in care telefonul tau a avut contacte cu lichide este foarte posibil ca e-mailurile, contactele, datele sau calendarul sa-ti fie pierdute. Dar expertii nostri si aparatura cu softurile pe care le folosim fac posibila salvarea si reincarcarea acestora.

Expertii Phonefix va pot recupera urmatoarele date:

-Contacte

-Aplicatii

-Informatii personale

-Fotografii

-E-mail

Daca telefonul tau este dotat cu un cititor de card de memorie e posibil ca datele tale sa poata fi salvate cu ajutorul unui PC. Deasemenea putem oferi servicii de salvare a mesajelor, a documentelor, a contactelor, a muzicii stocate pe cardul de memorie.

Ramane doar sa vii cu telefonul personal sau sa ni-l trimiti prin curierat si te vei convinge de profesionalismul echipei noastre de experti GSM! Expertii nostri vor gasi cu siguranta o solutie optima pentru satisfacerea nevoilor tale!

PROBLEME FRECVENTE

Reparare/inlocuire ecran
Schimbare/reparare port incarcare
Reparatii/inlocuire camera foto
Reparare/inlocuire baterie
Reparare/inlocuire antena

SERVICIILE NOASTRE

Reparatii in aceiasi zi
Reparatii prin curier
Piese de schimb originale sau de calitate
Echipa service competenta
Estimare costuri gratuit

Telefonul tau e doar la un pas de a fi reparat.

Vanzari/Cumparari

Telefonul tau s-a defectat si nu mai vrei sa fie reparat? Poate vrei sa-ti cumperi cel mai nou model in locul celui vechi? Cumpara. Vinde. Schimba – la PHONEFIX

Intrebari frecvente

La PhoneFix reparatia telefoanelor este la ordinea zilei.

In afara de asta, mai reparam tablete si smartwatch-uri

Scoate imediat bateria din el!

Vino cu telefonul cat de repede poti la service-ul PhoneFix.

Suntem dispusi sa achizitionam telefonul dumneavoastra pentru piese de schimb sau reciclare

De obicei ne incurajam clientii sa foloseasca curierate care fac asigurare pe colet si au un numar de identificare (tracking number) cu care clientul poate sa verifice unde ii este coletul. Daca clientul doreste ca telefonul sa-i fie returnat cat mai curand, trimiterea trebuie sa se faca prin curierat rapid in ambele sensuri.Clientii nostri isi pot alege liber firma de curierat cu care vor sa trimita pachetul.

In general pretul trimiterii pachetelor sunt undeva intre 16-20 RON cu livrare a doua zi, cu firma de curierat Fan Courier.

Pretul final include atat piesele originale schimbate cat si manopera.

Din cauza faptului ca reparatiile pot fi de multe feluri, clientul plateste dupa ce telefonul i-a fost reparat.

DA! Daca ai nevoie de salvarea datelor din telefonul tau, vino direct la noi! Dispunem de toate mijloacele de ultima generatie, ca tu sa nu pierzi nici o informatie salvata pe device-ul tau.

Exista posibilitatea ca unele defecte ale telefonului sa nu mai permita salvarea datelor, dar tehnicienii PhoneFix nu vor efectua niciodata reparatii care vor duce la pierderea datelor tale!

In cazul in care device-ul tau a suferit un soc fizic/mecanic in urma caruia s-a spart/rupt ceva sau a suferit contaminare cu lichide,produsul tau isi pierde garantia. Garantia nu se refera in nici un caz la defectele cauzate de utilizator.

Remedierea telefoanelor si altor aparate electronice care au suferit contacte cu lichide este una dintre cele mai inalte performante ale tehnicienilor PhoneFix.

Daca telefonul tau a avut de-a face cu apa, vino cu el sau trimite-l cat mai repede la PhoneFix!

Contacteaza-ne

Vezi politica de confidențialitate

CAPTCHA image

Ne ajută să filtrăm conținutul de tip spam.