Reparatii Allview V2 Viper X

/Reparatii Allview V2 Viper X

 

Reparatii Allview V2 Viper X

Service GSM Cluj-Napoca - Allview V2 Viper X

Allview V2 Viper X a aparut in Octombrie 2015 si este echipat cu un display AMOLED HD de 5.5 inch si 16M culori, touch capacitiv, rezolutie de 720×1280 pixeli, camera principala de 13 MP si memorie interna de 16 GB cu posibilitate de extindere de pana la 128 GB pe card microSD. Rapiditatea telefonului este asigurata de un procesor octa-core de 1.3 GHZ si memorie de 1.5 GB RAM.

Reparatia ecranului la Allview V2 Viper X

Materialele folosite la productia telefonului sunt de cea mai buna calitate, dar nimeni nu-ti poate garanta ca la anumite socuri mecanice nu vor apare probleme de genul spargerii displayului sau a telefonului in totalitate. Daca il scapi din mana sau il supui unui soc puternic, telefonul se poate sparge, mai ales in ceea ce priveste LCD-ul. Vestea cea buna este ca specialistii de la Phonefix te pot ajuta si in acest caz. Oferim consultanta gratuita, dar si reparatii rapide pentru telefonul tau. Experienta PHONEFIX in domeniul reparatiilor electronice si mai ales a telefoanelor mobile, este ceea ce conteaza cel mai mult in acest domeniu. Cu ajutorul Phonefix nu va trebui sa stai prea mult fara celularul tau.

Allview V2 Viper X – contactul cu lichide

Telefonul iti ofera o mare varietate de avantaje si caracteristici superbe. Dar atunci cand a avut contact cu lichide, primul lucru NU este sa te grabesti sa-ti cumperi alt telefon. Doar vino cu el la Phonefix si iti vom face diagnosticul problemei aparute, dupa care vom ajunge la o intelegere amiabila in ceea ce priveste piesele care trebuie schimbate cat si costul acceptabil al acestora. Poti avea incredere in reparatiile facute de noi, acestea bazandu-se pe o vasta experienta a reparatiilor telefoanelor mobile de orice fel. Suntem pregatiti sa-ti reparam toate defectele cauzate de contactul cu lichide (si nu numai) la un nivel de profesionalism care sta la baza companiei noastre.

Cat costa reparatiile la Allview V2 Viper X ?

Atunci cand vine vorba de reparatii la smartphone-ul Allview V2 Viper X trebuie sa alegi cu grija service-ul de telefoane pentru a primi cele mai optime solutii la un pret corect. Reparatiile la Allview V2 Viper X pot fi destul de costisitoare daca nu alegi cu grija service-ul de telefoane. La Phonefix beneficiezi de diagnoza gratuita, iar reparatiile pentru orice tip de smartphone au preturi avantajoase. Trebuie sa stii ca la Phonefix ti se ofera  diagnoza  gratuita și servicii de reparatii la preturi competitive pentru cele mai populare smartphone-uri si tablete.

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: