Reparatii Allview X1 Xtreme

/Reparatii Allview X1 Xtreme

 

Reparatii Allview X1 Xtreme

Service GSM Cluj-Napoca - Allview X1 Xtreme

Smartphone-ul Allview X1 Xtreme a aparut in februarie 2014 si este echipat cu un display IPS LCD de 5.5 inch, touch capacitiv, rezolutie de 1080×1920 pixeli, camera principala de 16 MP si memorie interna de 32 GB. Rapiditatea telefonului este asigurata de un procesor Krait 400  quad-core de 2.15 GHZ si memorie de 3 GB RAM.

Allview X1 Xtreme – reparatie ecran

Una dintre caracteristicile cele mai impresionante ale telefonului Allview X1 Xtreme este ecranul de afisare 5.5 inch cu o densitate de pixeli de 401 ppi si capacitatea multitouch ceea ce este valabil pentru aproape toate smartphone-urile. Cu toate acestea, ecranul Allview este si el predispus la deteriorare. Dacă nu psstrezi telefonul intr-o husa de protectie si îl scapi ori il manevrezi gresit, acesta ar putea fi zgariat, fisurat sau spart. Reparatia ecranului la  Allview X1 Xtreme poate fi costisitoare, mai ales daca duci telefonul la un service Allview sau il trimiti inapoi la producator.

Allview X1 Xtreme – contacte cu lichide

Unul din dezavantajele smartphone-ului Allview X1 Xtreme este faptul ca nu este rezistent la apa. Smartphone-ul si componentele acestuia sunt predispuse la daune grave in cazul in care intra in contact cu lichide, iar reparatiile acestuia pot fi foarte costisitoare.  Din fericire, in cazul in care telefonul tau intra in contact cu lichide, poti sa il repari rapid si usor la service-ul nostru. Tehnicienii nostri au  experienta si cunostintele necesare in  repararea tuturor tipurilor  de contacte cu lichide pe majoritatea smartphone-urilor, astfel incat sa nu stai prea mult timp fara telefonul mobil.

Cat costa reparatia Allview X1 Xtreme ?

Costul pentru a repara un asemenea telefon variaza mult in functie de tipul de reparatie si de service-ul GSM unde alegi sa il duci reparat. Ai putea fi tentat sa economisesti niste bani prin cumpararea unui kit de reparare de bricolaj, dar o sa observi in scurt timp  ca repararea este mai dificila decat ti-ai imaginat. Chiar cea mai mica greseala poate agrava problema mai rau, asa ca e timpul sa aduci dispozitivul la service-ul nostru. Nu numai ca oferim consultații gratuite, dar oferim, de asemenea, reparatii la preturi competitive pe toate cele mai recente smartphone-uri, indiferent care este problema.

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: