Reparatii Allview X2 Soul PRO

/Reparatii Allview X2 Soul PRO

 

Reparatii Allview X2 Soul Pro

Service GSM Cluj-Napoca - Allview X2 Soul Pro

Allview X2 Soul Pro a fost lansat in martie 2015 si ofera o gama larga de caracteristici impresionante. Acest smartphone are un display touchscreen capacitiv de 5.2 inch OLED de 16M culori cu capacitate multitouch si o rezolutie de 1080 x 1920 pixeli. Rapiditatea telefonului este data de procesorul octa-core 1.7 GHz Cortex-A53 si de memoria de 2 GB RAM.

Reparatii ecran la Allview X2 Soul Pro

Ecranul telefonului este destul de impresionant – nu numai ca ofera o rezolutie de 1080×1920 pixeli, dar ofera, de asemenea, capacitatea de multitouch si este protejat de un geam Corning Gorilla Glass pentru a asigura o durabilitate ridicata. Totuai, acest smartphone este la fel de predispus la defectiuni daca nu-l pastrezi intr-o husa de protectie sau nu il manipulezi cu grija. Unele dintre cele mai frecvente probleme care afecteaza ecranul la Allview X2 Soul Pro sunt  zgarieturi, fisuri sau chiar spargerea acestuia. Din fericire Phonefix este disponibil pentru a rezolva toate aceste probleme. Vino in service-ul nostru pentru o diagnoza gratuita in identificarea defectiunilor telefonului tau si pentru a-ti propune o solutie optima si rapida pentru remediere.

Allview X2 Soul Pro – contacte cu  lichide

In timp ce utilizatorii apreciaza smartphone-ul Allview X2 Soul Pro pentru ecranul sau de inalta rezolutie si pentru sistemul de operare rapid Lollipop, acest dispozitiv are un dezavantaj major – nu este rezistent la apa. Chiar si o cantitate mica de apa poate cauza probleme majore pentru smartphone-ul tau, asa ca trebuie sa fii foarte atent atunci cand il utilizezi intr-un mediu umed. Daca totusi intra in contact cu diverse lichide nu intrati in panica. La Phonefix, avem experienta in  repararea tuturor tipurilor de contacte cu lichide in cel mai scurt timp pentru a nu sta prea mult fara telefonul tau.

Cat costa reparatia Allview X2 Soul Pro?

Reparatiile la smartphone-ul Allview X2 Soul Pro te pot costa destul de mult, mai ales daca nu il duci in service-ul potrivit. Pentru a nu pierde inutil sume mari de bani, trebuie sa apelezi la serviciile de reparatii oferite de un service de telefoane specializat. Service-ul GSM Phonefix ofera solutii optime pentru problemele smartphone-ului tau, la preturi avantajoase. Indiferent de natura defectiunilor, acestea nu te vor costa foarte mult daca apelezi la noi! Trebuie sa stii ca diagnosticarea este intotdeauna gratuita, iar preturile sunt avantajoase.

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: