Reparatii Allview X2 Xtreme

/Reparatii Allview X2 Xtreme

 

Reparatii Allview X2 Xtreme

Service GSM Cluj-Napoca - Allview X2 Xtreme

Allview X2 Xtreme a aparut in Iunie 2015 si este echipat cu un display Amoled de 6.0 inch, touch capacitiv, rezolutie de 1440×2560 pixeli, camera principala de 24 MP si memorie interna de 64 GB, cu posibilitatea de a suplimenta memoria telefonului cu un card microSD de pana la 128 GB.  Rapiditatea telefonului este asigurata de un procesor octa-core de 2.0 GHZ Cortex-A53 si memorie de 3 GB RAM.

Reparatia ecranelor la Allview X2 Xtreme

Telefonul ne ofera un excelent raport de pret-calitate, sticla ecranului fiind conceputa cu cele mai noi tehnici de pe piata. Ca orice alt telefon destept, si acesta se sparge sau sufera zgarieturi mai mult sau mai putin adanci, daca nu este corect utilizat si este scapat din mana sau lovit de un obiect mai tare. Chiar daca ti s-a intamplat nefericitul caz sa ti-l spargi, nu este capat de lume, toate se pot repara. Vino cu el la Phonefix si nu vei regreta! Experienta de multi ani in domeniul reparatiilor electronice si mai ales a telefoanelor mobile, este ceea ce conteaza cel mai mult in acest domeniu. Cu ajutorul Phonefix nu va trebui sa stai prea mult fara celularul tau.

Contactul cu lichide la Allview X2 Xtreme

Desi are multe calitati remarcabile, telefonul nu este rezistent la apa, de aceea trebuie sa ai grija chiar si la cea mai mica cantitate de orice fel de lichide, pentru ca aceasta iti va defecta durabil telefonul. Daca accidentul s-a intamplat deja, poti conta pe Phonefix si in acest caz. Vino la noi cu telefonul tau defect si vei avea parte de o diagnoza si o estimare a costului reparatiei  gratuita, la un pret accesibil.

Costuri de reparatie Allview X2 Xtreme

Nu conteaza ce defectiuni prezinta smartphone-ul tau Allview X2 Xtreme, acesta poate fi lasat pe maini sigure la Phonefix. Poate fi tentant sa incerci sa-ti repari telefonul singur, dar acest procedeu reprezinta un risc extraordinar pentru celularul tau. Chiar si cea mai mica greseala poate duce la costuri mai mari decat cele initiale. Decat sa risti sa-l defectezi si mai rau, adu-l la noi la Phonefix si lasa-l pe mainile sigure a expertilor in reparatiile telefoanelor mobile. Iti stam la dispozitie cu reparatii urgente, preturi rezonabile si calitate a reparatiilor la nivel european.

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: