Reparatii Allview X3 Soul Style

/Reparatii Allview X3 Soul Style

 

Reparatii Allview X3 Soul Style

Allview X3 Soul Style - Service GSM Cluj

Anul iunie 2015 a adus lansarea smartphone-ului Allview X3 Soul Style, care iese in evidenta datorita camerei foto ce integreaza o tehnologie care permite capturi de mare viteza. Smartphone-ul Allview X3 Soul Style este echipat cu un display IPS LCD de 5.5 inch si 16M culori, touch capacitiv si o rezolutie de 1080 x 1920 pixeli. Rapiditatea o telefonului este data de procesul octa-core 1.3 GHz Cortex-A53 si o memorie de 3 GB RAM.

Reparatii ecran la Allview X3 Soul Style

Telefonul mobil Allview X3 Soul Style se remarca datorita display-ului sau spectaculos, acesta fiind mai rezistent datorita sticlei de protectie Corning Gorilla Glass 3. Cu toate acestea, se pot intampla si neplaceri, iar display-ul se poate fisura, zgaria sau sparge. In cazul in care ecranul telefonului a fost afectat in urma unui soc mecanic, trebuie sa optezi pentru un service GSM in Cluj, care iti poate rezolva problema. Phonefix te asigura ca procesul de reconditionare al smartphone-ului tau este executat corect din punct de vedere tehnic si iti ofera cele mai bune solutii pentru problemele telefonului tau. Trebuie sa stii ca in momentul in care telefonul tau ajunge la noi in service cu display-ul spart sau fisurat, acesta va primi reparatia de care are nevoie.

Contactul cu lichide la Allview X3 Soul Style

Contactul cu lichide este interzis din cauza faptului ca smartphone-ul tau si componentele acestuia se pot defecta cu usurinta si acesta nu va mai functiona. In cazul in care intampini astfel de probleme, trebuie sa stii ca expertii de la Phonefix au experienta necesara pentru a remedia aceasta defectiune. Cu cat vii mai repede cu telefonul la reparatie, cu atat mai putin acesta va fi afectat! Remedierea contactelor cu lichide la dispozitivul tau Allview X3 Soul Style  se se face rapid si in mod eficient, astfel incat sa poti reveni la utilizarea telefonului in cel mai scurt timp.

Cat costa reparatia la Allview X3 Soul Style?

Avand in vedere faptul ca Allview X3 Soul Style este un smartphone cu insusiri impresionante, reparatiile acestuia te pot costa destul de mult, mai ales daca nu il duci in service-ul potrivit. Pentru a nu pierde inutil sume mari de bani, trebuie sa apelezi la serviciile de reparatii oferite de un service de telefoane specializat. Service-ul GSM Phonefix ofera solutii optime pentru problemele smartphone-ului tau, la preturi avantajoase. Indiferent de natura defectiunilor, acestea nu te vor costa foarte mult daca apelezi la noi! Trebuie sa stii ca diagnosticarea este intotdeauna gratuita, iar preturile sunt avantajoase.

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: