Reparatii Asus Zenfone 5 Lite

/Reparatii Asus Zenfone 5 Lite

 

Reparatii Asus Zenfone 5 Lite

Asus Zenfone 5 Lite- Service GSM Cluj

Smartphone-ul Asus Zenfone 5 Lite a fost lansat in martie 2018 si se remarca printr-un design elegant si pintr-o camera foto foarte buna din punct de vedere calitativ. Acest smartphone este echipat cu un display IPS LCD de 6.0 inch cu touch capacitiv, 16M culori si o rezolutie de 1080 x 2160 pixeli. Rapiditatea telefonului este data pe procesorul quad-core 2.2 Cortex-A53 si de memoria de 3/4 GB RAM.

Asus Zenfone 5 Lite – Reparatii ecran

Chiar daca este protejat de sticla de protectie Corning Gorilla Glass 3, smartphone-ul Asus Zenfone 5 Lite poate fi destul de fragil, mai ales daca nu il manevrezi cu prea multa atentie sau daca nu il tii intr-o husa adecvata.  Unele dintre cele mai frecvente probleme care afecteaza ecranul la Asus Zenfone 5 Lite includ zgarieturi, fisuri si chiar spargerea acestuia. Oricare dintre aceste probleme pot fi reparate daca mergi la service-ul potrivit. Phonefix ar trebui sa fie prima oprire pentru reparatiile de acest gen, deoarece efectuam reparatia in cel mai scurt timp, la preturi avantajoase. Specialistii nostri iti stau la dispozitie cu solutii optime, indiferent de defectiunile pe care le are smartphone-ul tau.

Asus Zenfone 5 Lite – Contactul cu lichide

Desi este un smartphone ce prezinta caracteristici uimitoare, Asus Zenfone 5 Lite se poate defecta cu usurinta cand intra in contact cu lichide.  Pe o perioada indelungata, contactele cu lichide pot avea un impact serios asupra performantelor telefonului necesitand interventia unor profesionisti pentru remediere. Daca intampini astfel de probleme, poti sa stai linistitit deoarece tehnicienii de la Phonefix sunt capabili sa iti readuca dispozitivul la viata. Remedierea contactelor cu lichide la telefonul tau Asus Zenfone 5 Lite se face rapid si eficient, astfel incat sa poti reveni la utilizarea telefonului in cel mai scurt timp. Tehnicienii nostri au  experienta si cunostintele necesare in  repararea tuturor tipurilor  de contacte cu lichide pe majoritatea smartphone-urilor, mai ales pe cele noi aparute pe piata.

Cat costa reparatiile la Asus Zenfone 5 Lite ?

Atunci cand smartphone-ul tau Asus Zenfone 5 Lite este defect, trebuie sa alegi cu grija service-ul unde il vei duce la reparat, pentru a nu cheltui prea mult. Service-ul GSM Phonefix din Cluj-Napoca iti ofera gratuit diagnoza si realizeaza in cel mai scurt timp. Tehnicienii nostri au priceperea necesara pentru a efectua o gama larga de reparatii, astfel incat sa poti reveni la utilizarea telefonului in cel mai scurt timp. Contacteaza-ne si iti vom oferi reparatii de calitate!

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: