Reparatii Asus Zenfone Max (M1)

/Reparatii Asus Zenfone Max (M1)

 

Service GSM Cluj

Asus Zenfone Max (M1) - Service GSM Cluj

Smartphone-ul Asus Zenfone Max (M1) a aparut in anul 2018 si are un design modern, fiind agreat de catre utilizatori. Acest smartphone are un display IPS LCD de 5.5 inch cu touch capacitiv, 16M culori si o rezolutie de 720 x 1440 pixeli. Rapiditatea telefonului este data de memoria de 2 GB RAM si de procesorul octa-core 1.4 GHz Cortex-A53.

Asus Zenfone Max (M1) – Reparatii ecran

Chiar daca Asus Zenfone Max are un display destul de rezistent, este important de stiut faptul ca acesta este destul de fragil si se poate defecta cu usurinta. Daca nu-l manipulezi cu atentie si nu il pastrezi intr-o husa de protectie risti sa il expui socurilor mecanice si sa-l zgarii, fisurezi sau chiar sa-i spargi display-ul. Pentru a inlocui ecranul spart, service-ul de telefoane Phonefix va sta la dispozitie si va efectua reparatia in cel mai scurt timp. Te asteptam cu smartphone-ul tau la service-ul nostru pentru o diagnoza gratuita si servicii de reparatii la preturi accesibile!

Asus Zenfone Max (M1)– Contactul cu lichide

Contactele indelungate cu lichide pot avea un impact serios asupra performantelor telefonului si asupra componentelor acestuia fiind necesara interventia unor profesionisti pentru remediere. Chiar daca acest smartphone este unul destul de rezistent, se poate defecta cu usurinta daca intra in contact cu apa sau este folosit intr-un mediu cu umezeala ridicata. Nu-ti face probleme, specialistii de la Phonefix repara si acesta defectiune! Remedierea contactelor cu lichide la dispozitivul tau Asus Zenfone Max se face rapid si in mod eficient, astfel incat sa poti reveni la utilizarea telefonului in cel mai scurt timp.

Cat costa reparatiile la Asus Zenfone Max (M1) ?

Reparatiile smarphone-ului tau te pot costa destul de mult daca nu apelezi la service-ul potrivit. Phonefix nu doar ca repara o gama larga de telefoane la un pret accesibil, ci ofera si diagnoza gratuit pentru smartphone-ul tau. Tehnicienii nostri au  experienta si cunostintele necesare in  repararea tuturor tipurilor  de probleme intampinate de majoritatea smartphone-urilor, astfel incat sa nu trebuiasca sa te lipsesti de telefonul tau prea mult timp. Oferim servicii de reparatii  la preturi competitive pentru cele mai populare smartphone-uri si tablete!

Probleme frecvente

Reparare/inlocuire ecran

Schimbare/reparare port incarcare

Reparatii/inlocuire camera foto

Reparare/inlocuire baterie

Reparare/inlocuire antena

Serviciile noastre

Reparatii in aceiasi zi

Reparatii prin curier

Piese de schimb originale sau de calitate

Echipa service competenta

Estimare costuri gratuit

Reparatii prin curier
Vanzare telefoane
Vanzare/Cumparare
Schimburi avantajoase
Plata pe loc
Garantie
Intrebari frecvente
Tehnicienii PHONEFIX repara doar telefoane sau si alte tipuri de electronice?

La Phonefix reparatia telefoanelor este la ordinea zilei.

In afara de asta, mai reparam tablete si smartwatch-uri

Mi-am scapat telefonul in toaleta, ce trebuie sa fac?

Scoate imediat bateria din el!

Vino cu telefonul cat de repede poti la service-ul PHONEFIX.

Ce se intampla daca nu mai doresc sa imi repar telefonul la PHONEFIX?

Suntem dispusi sa achizitionam telefonul dumneavoastra pentru piese de schimb sau reciclare

Cat ma costa trimiterea telefonului prin curierat rapid?

De obicei ne incurajam clientii sa foloseasca curierate care fac asigurare pe colet si au un numar de identificare (tracking number) cu care clientul poate sa verifice unde ii este coletul. Daca clientul doreste ca telefonul sa-i fie returnat cat mai curand, trimiterea trebuie sa se faca prin curierat rapid in ambele sensuri.Clientii nostri isi pot alege liber firma de curierat cu care vor sa trimita pachetul.

In general pretul trimiterii pachetelor sunt undeva intre 16-20 RON cu livrare a doua zi, cu firma de curierat Fan Courier.

Ce este inclus in pretul final al reparatiei?

Pretul final include atat piesele originale schimbate cat si manopera.

Cand trebuie sa platesc reparatia: inainte sau dupa efectuarea reparatiei?

Din cauza faptului ca reparatiile pot fi de multe feluri, clientul plateste dupa ce telefonul i-a fost reparat.

Poate PHONEFIX sa-ti salveze datele?

DA! Daca ai nevoie de salvarea datelor din telefonul tau, vino direct la noi! Dispunem de toate mijloacele de ultima generatie, ca tu sa nu pierzi nici o informatie salvata pe device-ul tau.

Poate reparatia sa duca la pierderea datelor din telefon?

Exista posibilitatea ca unele defecte ale telefonului sa nu mai permita salvarea datelor, dar tehnicienii PHONEFIX nu vor efectua niciodata reparatii care vor duce la pierderea datelor tale!

Daca dispozitivul meu este in garantie, reparatia va intrerupe garantia?

In cazul in care device-ul tau a suferit un soc fizic/mecanic in urma caruia s-a spart/rupt ceva sau a suferit contaminare cu lichide,produsul tau isi pierde garantia. Garantia nu se refera in nici un caz la defectele cauzate de utilizator.

Daca am nevoie de o reparatie urgenta, cum pot fi sigur ca aleg cel mai rapid curierat pentru trimiterea dispozitivului?

De obicei curieratele asigura inmanarea coletelor in 48H, dar daca ai nevoie de un curierat rapid de incredere, ia legatura cu noi sa-ti oferim unul si iti garantam ca in 2 zile iti vei primi inapoi dispozitivul reparat!

Este PHONEFIX pregatit pentru reparatia telefoanelor care au intrat in contact cu lichide?

Remedierea telefoanelor si altor aparate electronice care au suferit contacte cu lichide este una dintre cele mai inalte performante ale tehnicienilor PHONEFIX.

Daca telefonul tau a avut de-a face cu apa, vino cu el sau trimite-l cat mai repede la PHONEFIX!

Informatii suplimentare?

Raspundem la telefon: